Γνωστή Ελληνίδα πέταξε το στέμμα των καλλιστείων και πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες με άλλο όνομα

Είχε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον με δύο άντρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστή Ελληνίδα πέταξε το στέμμα των καλλιστείων και πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες με άλλο όνομα

Μετά τις αποκαλύψεις μοντέλων, όπως της Ειρήνης Στεργιανού, για ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από σκηνοθέτη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως τα πρώτα της βήματα στις αισθησιακές ταινίες κάνει η Κατερίνα Κουβουτσάκη.

Η 26χρονη που πέρυσι είχε κερδίσει τίτλο στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021, όπως αποκάλυψε η «Espresso», έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικής ταινίας παραγωγής μεγάλης ελληνικής εταιρείας, με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού, η οποία έχει μάλιστα ανέβει σε πλατφόρμα ενηλίκων.

Στις αισθησιακές ταινίες το γύρισε η Κατερίνα Κουβουτσάκη

Οι σκηνές της είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφού τη βλέπουμε να συνευρίσκεται ερωτικά , όχι με έναν συμπρωταγωνιστή της, αλλά με δύο. Η ίδια αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και από τα καλλιστεία (όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο «Miss Universe» στο Ισραήλ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό για λόγους υγείας) και τον χώρο της μόδας, να μεταπηδήσει στον χώρο των αισθησιακών ταινιών.

Γνωστή εστεμμένη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες

Η ίδια επέλεξε να μην πρωταγωνιστήσει με το κανονικό της όνομα, αλλά με ψευδώνυμο. Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ, η πρώην εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της εταιρείας, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία. Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της! Μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Κουβουτσάκη είχε την επιθυμία να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον με δύο άντρες.

Ποια είναι η Κατερίνα Κουβουτσάκη;

Συστήθηκε μέσα από τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, κέρδισε τον τίτλο της Star GS Hellas κι έκτοτε κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της βήμα. Η Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη με το κορμί της να ανάβει φωτιές.

Έχει σπουδάσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει δηλώσει για τους τίτλους ομορφιάς: «Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου. Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS. Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της Ελληνικής ομορφιάς».