Η Σοφία Χατζηπαντέλη πόζαρε με τον πιο αισθησιακό τρόπο με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @sophiahadjipanteli
Instagram/ @sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική της εμφάνιση στο ριάλιτι του GNTM 5 καθώς την βλέπουμε σε ρόλο guest κριτή. Φυσικά, έχει καταφέρει να μην μείνει απαρατήρητη στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ο εκρηκτικός της χαρακτήρας έχει προκαλέσει πολλές φορές μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Μεταξύ άλλων, η ίδια είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα μιας και πλέον μετρά 507 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσω των insta stories μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με φόντο το Παρίσι με γνωστό influencer και μοντέλο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή
Instagram/ @sophiahadjipanteli

Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.