Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Σε σχέση με γνωστή ηθοποιό ο Πάνος Βλάχου

Εδώ και 4 μήνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Χαμογελά ξανά όπως όλα δείχνουν ο Πάνος Βλάχος, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια πολλοί θεωρούσαν πως η σχέση τους θα καταλήξει στο γάμο καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι ωστόσο ο χωρισμός του είναι επιβεβαιωμένος από πολλούς αλλά κυρίως από αυτές τις φωτογραφίες.

Μάλιστα, την ηθοποιό την έχουν δει στο δρόμο με άνδρα στο πλευρό της, με τον οποίο πέρασαν μαζί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές (δείτε τες εδώ).

«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram» είχε αποκαλύψει μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νέα σύντροφος στη ζωή του Πάνου Βλάχου

Σύμφωνα λοιπόν με την Νάνσυ Παραδεισανού και τα όσα είπε στην εκπομπή «Γεια σου», επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», ο ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη, που απολαμβάνουμε καθημερινά στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πλέον είναι αχώριστοι, κρατώντας ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το YOU πρώτο και εδώ και καιρό σας είχε κάνει γνωστή την είδηση αυτή και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση!