Ανακάλυψε το «σύµµαχό» σου στο αδυνάτισµα, που δεν είναι άλλος από το κατάλληλο συµπλήρωµα διατροφής, το οποίο θα σου χαρίσει αψεγάδιαστες αναλογίες χωρίς περιττά κιλά. Και µην ξεχνάς να συµβουλευτείς τον διατροφολόγο σου για το σκεύασµα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Sienna Millerphotos-sienna-miller-barbados-her-friends-wearing-bikinis-beach-1452208150
Pilates, τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς της, γρήγορο βάδην και βαράκια είναι τα µυστικά της 34χρονης σταρ για τέλειες αναλογίες!

 

bioleon

 

Mε σµέουρο

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια και δίνει την αίσθηση του κορεσµού. Επιπλέον, µειώνει το περιττό λίπος και βοηθά στη σηµαντική µείωση του βάρους.
Συµπλήρωµα διατροφής, Raspberry KetonePlus, Forma+, €33,50 (στα Φαρµακεία, bioleon.gr)

Kcaligram Day&Night

 

 

Ενισχυµένη φόρµουλα!

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της σύνθεσής του ενεργοποιείται η καύση του λίπους µε αποτέλεσµα την άµεση απώλεια βάρους.Συµπλήρωµα διατροφής, Kcaligram Day & Night, Lanes, €15,90 (στα Φαρµακεία, laneshealth.gr)

 

Ενεργοποιεί τις καύσεις!VITA FIX WEIGHT 01
Ενισχύει το µεταβολισµό σου και βοηθά στην άµεση απώλεια βάρους, µέσα από µια σωστή διατροφή και συστηµατική γυµναστική.
Συµπλήρωµα διατροφής, VitaFix, Weight, Intermed, €10 (στα Φαρµακεία, intermed.com.gr)

Vitorgan_NutraLead_Μηλόξυδο Με Vit.C

 

Για τέλεια γραµµή! 

Το µηλόξυδο προέρχεται από τον µηλίτη –είδος κρασιού που παράγεται από µήλο– και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο ενάντια στα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν.
Αναβράζοντα δισκία, Dietal, Μηλόξυδο µε Vit.C, NutraLead, Vitorgan, €11,20 (στα Φαρµακεία, vitorgan.gr )

greencoffe1

 

Με πράσινο καφέ! 

Μειώνει την πρόσληψη θερµίδων, που προέρχονται από υδατάνθρακες, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει τον οργανισµό σου αποµακρύνοντας τις περιττές τοξίνες.
Αναβράζων πράσινος καφές, Green Coffee, Power Health, €16,20 (στα Φαρµακεία, powerhealth.gr)

 

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ