Κάθε πρωί ετοιμάζεσαι μέσα σε δέκα λεπτά για το γραφείο κι έτσι δεν προλαβαίνεις να περιποιηθείς όπως θα ήθελες την επιδερμίδα σου ή να φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Φοράς λίγο κραγιόν στα χείλη, λίγη μάσκαρα και απλώνεις δύο πινελιές ρουζ στα μάγουλά σου. Αν όμως γνώριζες 4 γρήγορα και απλά βήματα που θα σου χάριζαν το τέλειο περίγραμμα χειλιών θα χρησιμοποιούσες κα το μολύβι σου.

Μάθε λοιπόν, ποια είναι αυτά και άρχισε να τα εφαρμόζεις από σήμερα κιόλας.

1. Το πρώτο και βασικό βήμα θα σου εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σου για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σου σχημάτισε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σου διαγώνια προς τα κάτω, που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.

2. Με το μολύβι σου άρχισε να σχηματίζεις μία γραμμή που θα ξεκινά από το πάνω σημείο του Χκαι θα συνεχίζει προς τα κάτω στη γωνία των χειλιών σου. Σχεδίασε προσεκτικά τη γραμμή και διόρθωσέ τη με μία μπατονέτα στα σημεία που θα μουτζουρωθεί. Στη συνέχεια, σχημάτισε και τη γραμμή στο κάτω χείλος. Τράβηξε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία των χειλιών σου μέχρι τη μέση του κάτω χείλους.

3. Ώρα να επαναλάβεις το δεύτερο βήμα και για την άλλη μεριά. Προσοχή! Μη βγεις έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο και κομψό.

4. Τώρα μπορείς να εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πινελάκι χειλιών, ώστε να αναμείξεις το μολύβι και το κραγιόν για να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

joytv.gr

loading...