Δοκιμάστε την: Λαμπερά μαλλιά με την πιο εύκολη μάσκα μαλλιών με μπανάνα!

Δοκιμάστε την: Λαμπερά μαλλιά με την πιο εύκολη μάσκα μαλλιών με μπανάνα!

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο τώρα το καλοκαίρι. Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που τα φθείρουν και τα κάνουν να χάνουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους.


Αυτή η μάσκα από μπανάνα υπόσχεται να τα θρέψει και να τα αναζοωγονήσει, εντελώς φυσικά. Εύκολη και εντελώς ανέξοδη θα «σας λύσει» τα χέρια ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι!

Θα χρειαστείτε, λοιπόν:


1 μπανάνα
1/4 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι


Η προετοιμασία θα σας πάρει μόλις μερικά λεπτά:


Πολτοποιήστε πολύ καλά την μπανάνα με τη βοήθεια του μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Σε ένα μπολ ρίξτε την πολτοποιημένη μπανάνα και προσθέστε το μέλι και το γιαούρτι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια ομοιόμορφη υφή. Η μάσκα είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε! Απλώστε τη με τα χέρια σας στα μαλλιά σας από τις ρίζες έως τις άκρες και αφήστε τη για 20-30 λεπτά. Για να μην λερωθείτε μπορείτε να φορέσετε σκουφάκι μπάνιου, ενώ στο τέλος λουστείτε ως συνήθως.


Η μπανάνα είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, κάλιο και προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωσηστα ταλαιπωρημένα ή αφυδατωμένα μαλλιά σας , ενισχύοντας τόσο τους θύλακες των τριχών, όσο και το τριχωτό της κεφαλής.


queen.gr