Κια φέτος το καλοκαίρι ο κότσος είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που έχεις για να εντυπωσιάσεις με το χτένισμα σου. Ανάμεσα στον χαμηλό, τον χαλαρό ή τον στριφογυριστό εσύ με ποιον κότσο θα διαλέξεις να εντυπωσiάσεις;

<p>Και φέτος το καλοκαίρι ο κότσος είναι ένα χτένισμα που θα μπεις στον πειρασμό να δομικάσεις!Μάθε παρακάτω ποιες είναι οι κυρίαρχες εκδοχές της τάσης!</p>

Και φέτος το καλοκαίρι ο κότσος είναι ένα χτένισμα που θα μπεις στον πειρασμό να δομικάσεις!Μάθε παρακάτω ποιες είναι οι κυρίαρχες εκδοχές της τάσης!

<h4>Ο πολεμικός:</h4>  <p>Ο κότσος είναι ένα στιλ στα μαλλιά που και βολικό είναι και πολύ μοδάτο φέτος στην πιο ιδιαίτερη εκδοχή του. Οι κότσοι που είδαμε στις πασαρέλες του οίκου Carolina Herrera ήτ
Ο πολεμικός:

Ο κότσος είναι ένα στιλ στα μαλλιά που και βολικό είναι και πολύ μοδάτο φέτος στην πιο ιδιαίτερη εκδοχή του. Οι κότσοι που είδαμε στις πασαρέλες του οίκου Carolina Herrera ήταν τέλεια φτιαγμένοι θυμίζοντας έντονα origami και σε μεταμορφώνουν σε Θεά του πολέμου.

Στα σόου της Carolina Herrera οι κότσοι της πολεμίστριας κέρδισαν τις εντυπώσεις. Εδώ βλέπουμε την πιο ψηλή και σφιχτή εκδοχή του τρεντ.

Οι μικρο-κότσοι:

Το στοιχείο της πανκ κουλτούρας τώρα συνδυάζεται με τον μικρό- κότσο που θυμίζει κόμπο και δημιουργεί μια απόλυτα εκκεντρική τάση όπως παρουσιάστηκε στα σόου του οίκου Marc By Marc Jacobs. Οι μικρό- κότσοι κατά μήκος της χωρίστρας δεν είναι ένα χτένισμα που περνάει απαρατήρητο ειδικά θυμίζοντας μοϊκάνα.

Στα σόου του οίκου Marc By Marc Jacobs οι επαναστατικοί μικρό-κότσοι είναι «στριφογυριστοί» σε όλο το μήκος του κεφαλιού και ξεχώρισαν όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα τους αλλά κυρίως για την εκκεντρικότητα τους.

Μικρο-κότσοι:

Τα δυο «κοτσάκια» της Ελίζαμπεθ Μπανκς είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που σε βάζει στη γραμμή της μόδας ειδικά αν τους πετύχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

<h4> Ο στριφογυριστός:</h4>  <p>Και στα σόου της Vivienne Westwood oι στριφογυριστοί κότσοι ψηλά στο κεφάλι με πανκ επιρροές , είναι ένα χτένισμα που ξεχώρισε στις πασαρέλες.</p>

Ο στριφογυριστός:

Και στα σόου της Vivienne Westwood oι στριφογυριστοί κότσοι ψηλά στο κεφάλι με πανκ επιρροές , είναι ένα χτένισμα που ξεχώρισε στις πασαρέλες.

Ο χαλαρός κότσος:

Στα σόου του οίκου Calvin Klein είδαμε τον ψηλό κότσο στην πιο χαλαρή εκδοχή του. Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα της τάσης που είναι όχι μόνο πολύ απλός αλλά και πολύ βολικός τώρα το καλοκαίρι. Ο κότσος αυτός είναι ψηλός και οι ρίζες των μαλλιών είναι σε στιλ wet look. Το βασικό είναι ο κότσος να μοιάζει φτιαγμένος… στο πόδι!

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά:

ο κότσος που είδαμε στις πασαρέλες του οίκου Carmen Marc Valvo είναι χαμηλός και δείχνει έτοιμος να «πέσει». Μπορείς να τον στερεώσεις με λίγα ή πολλά τσιμπιδάκια ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

Στα σόου του οίκου Dolce and Gabbana ο κότσος ήταν μεν χαμηλός αλλά σταθερός αφού το αποτέλεσμα έμοιαζε να σταθεροποιείται με το λουλούδι. Τόλμησε και εσύ να φορέσεις το αγαπημένο σου λουλούδι στα μαλλιά σου!

womenonly.g

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ