Αν δεν είσαι από αυτές που έχουν φυσικά κυμματιστά μαλλιά τότε υπάρχει λύση και για σένα. Δες τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις και εσύ όμορφα κυμματιστά μαλλιά.

Πρώτο βήμα: Κρέμα styling

Πριν ξεκινήσεις το φτιάξιμο των μαλλιών σου καλό είναι να βάλεις μία κρέμα styling στις άκρες σου. Θέλεις κάτι που να κάνει τα μαλλιά σου να κρατήσουν χωρίς να γίνουν θαμπά και βαριά. Αφού βάλεις λίγη κρέμα, στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και έπειτα ξαναβάλε λίγη κρέμα ακόμα.

Δεύτερο βήμα: Μπούκλες

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι αυτό. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο για μπούκλες μεσαίου μεγέθους. Τύλιγε μικρές τούφες γύρω του και φρόντιζε να μην το φέρνεις πολύ κοντά στο πρόσωπό σου. Μόλις τελειώσεις μη χτενίσεις τα μαλλιά σου και μην περάσεις τα δάχτυλά σου μέσα από αυτά. Άφησέ τα έτσι για λίγη ώρα ενώ αν τα μαλλιά σου είναι τόσο ίσια που δεν μπορούν να συγκρατήσουν καμιά είδους μπούκλα, πιάσε την κάθε τούφα με ένα τσιμπιδάκι ψηλά για λίγη ώρα μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Τρίτο βήμα: Τίναξέ τα

Αφού έχεις σγουρύνει όλα τα μαλλιά σου, γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα και κούνα τις μπούκλες σου χαλαρά. Μην περάσεις τα δάχτυλά σου ανάμεσά τους καθώς αυτό μπορεί να τις χαλάσει.

Τέταρτο βήμα: Λίγη λάμψη

Πάρε λίγη ποσότητα από μία κρέμα λάμψης και πέρνα την μέσα από τα μαλλιά σου απαλά. Μη βάλεις μεγάλη ποσότητα καθώς μπορεί να κάνει τις μπούκλες σου να πέσουν.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να παίρνεις μικρές τούφες κάθε φορά καθώς όσο πιο μικρή η τούφα που σγουραίνεις τόσο πιο πιθανό είναι να μη σου πέσει η μπούκλα.

faysbook.gr

 

loading...