Στέκεσαι εδώ και πέντε λεπτά μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και προσπαθείς να εφαρμόσεις όσο πιο καλά μπορείς το eyeliner στα μάτια σου. Θέλεις να πετύχεις το πιο εκτυφλωτικό και λαμπερό μακιγιάζ, οπότε προσπαθείς να τραβήξεις ίσιες γραμμές χωρίς να παίρνεις ανάσα.

Την ώρα όμως που κοιτάζεις προσεκτικά το αποτέλεσμα, συνειδητοποιείς πως τα μάτια σου με το eyeliner δείχνουν σχετικά μικρά. Δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα, αφού για όλα υπάρχει λύση. Μερικά έξυπνα tips θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις το αποτέλεσμα, ώστε τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα.

1. Το πιο εύκολο είναι να τραβήξεις λίγο παραπάνω τις γραμμές που έχεις ήδη σχεδιάσει στα βλέφαρά σου.

2. Τα σωστά εργαλεία παίζουν σημαντικό ρόλο στο να πετύχεις ένα καλόγουστο και όμορφο αποτέλεσμα. Πολλές φορές τα προϊόντα με αδιάβροχη σύνθεση είναι ιδανικά για βλέμμα που μαγνητίζει, καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και δεν αλλοιώνονται εύκολα.

3. Μία έξυπνη ιδέα είναι να επιμηκύνεις ελάχιστα το βλέφαρό σου με το ένα δάχτυλο τραβώντας το προς τα πίσω, όση ώρα προσπαθείς να σχηματίσεις τη γραμμή με το eyeliner σου στη γραμμή των βλεφαρίδων.

4. Κάνε πιο σκούρες τις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σου. Θα το πετύχεις περνώντας το eyeliner σου στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων.

5. Σχημάτισε μία γραμμή με το eyeliner σου και στο κάτω βλέφαρο. Πέρασέ τη δύο φορές και προσπάθησε να μην την τραβήξεις μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.

6. Με μία μπατονέτα καθάρισε προσεκτικά τις μουτζούρες, ώστε το βλέμμα σου να δείχνει υπέροχο.

7. Τέλος, χρησιμοποίησε αρκετή μάσκαρα που χαρίζει όγκο, ώστε να πετύχεις ένα εντυπωσιακό βλέμμα και εφάρμοσέ τη στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.

joytv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ