Έχεις μακρυά μαλλιά που σε ταλαιπωρούν τις ημέρες του καλοκαιριού; Έχεις κολλήσει με την αλογοουρά και χρειάζεσαι μια αλλαγή;

Η Beyonce ήταν μία από τις πρώτες celebs που ακολούθησε την hot τάση του καλοκαιριού, τα πολύ μακρυά μαλλιά ή αλλιώς μαλλιά – «Ραπουνζέλ», προτιμώντας ωστόσο το sleek look ή το χαλαρό σπάσιμο, που τόνιζε το μήκος τους. Ωστόσο, με τη πρόσφατη βραδινή της έξοδο αλλά και ένα στιγμιότυπο από τα social media, η διάσημη τραγουδίστρια μας έδωσε μια ιδέα για ένα χτένισμα που γίνεται εύκολα και γρήγορα και δείχνει περισσότερο εντυπωσιακό από οποιοδήποτε updo.

Όγκος, βαθιά χωρίστρα και έντονες μπούκλες συνθέτουν το hair look που προτείνουμε να ακουθήσεις κι εσύ από σήμερα, κάνοντας τι άλλο, λίγο πριν κοιμηθείς; Μια πλεξίδα.

How to:
1. Λούσε τα μαλλιά σου, στέγνωσε τα 3/4 αυτών και έπειτα φτιάξε μια πλεξίδα.

2. Το πρωί άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα.
3. Έπειτα, δώσε όγκο στα μαλλιά σου διοχετεύοντας τον αέρα του σεσουάρ προς τις ρίζες.
3. Κάνε μια βαθιά χωρίστρα και ψέκασε με ένα προϊόν για όγκο και κράτημα, που θα διατηρήσει έντονο το «σπάσιμο» των μαλλιών σου.

Tip: Για την βραδινή σου εμφάνιση και ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βελτίωσε το σχήμα της κάθε μπούκλας με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού με κεραμική πλάκα.

Η Miss Bloom προτείνει:
H Kerastase παρουσιάζει το matérialiste, το πρώτο spray-gel για όγκο, που ενισχύει τη διάμετρο της τρίχας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και δίνει όγκο στα μαλλιά προσφέροντας παράλληλα λάμψη, απαλότητα και εύκολο styling.

«Το matérialiste είναι ένα προϊόν ιδανικό για messy hair και κυρίως όταν θέλεις όγκο. Ταυτόχρονα, μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικές κοτσίδες, τις οποίες εάν τις χαλάσεις επιτηδευμένα μπορείς να επιτύχιες ένα εντυπωσιακό όγκο για κοτσίδα» προτείνει ο Σταμάτης Καραΐσκος, Sadhu Hair, Kérastase Ambassador

 

missbloom.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ