Να κάνεις αποτρίχωση ή όχι; Κι αν κάνεις, τι να προτιμήσεις, το Brazilian, το Hollywood ή το απλό bikini; Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ‘χειμώνα-καλοκαίρι’ ασχολούμαστε με τις τρίχες, ειδικά όταν είμαστε στην αρχή μιας σχέσης ή θέλουμε να αισθανόμαστε περιποιημένες και σέξι. Όποιο ‘σχέδιο’ κι αν προτιμάς συνήθως για την περιοχή, καλό είναι να μάθεις τι πιστεύουν οι άντρες για τις τρίχεςεκεί κάτω… και τι προτιμούν.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, 51% των γυναικών προτιμούν το ‘70s look για την περιοχή, αφήνοντας στην άκρη το κερί της αποτρίχωσης και το ξυραφάκι. Τι πιστεύουν, όμως, οι άντρες για την αποτρίχωση που προτιμάς εσύ;

1.Πρέπει να είναι περιποιημένο: Οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν ότι δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το στιλ και το σχέδιο που προτιμάς, αλλά αρκούνται στο να είναι περιποιημένο. Αυτό που θέλουν είναι να φαίνεται καθαρό και να μην δυσκολεύονται να βρουν… τον στόχο!

2.Hollywood αποτρίχωση: Μπορεί να νομίζαμε ότι η ιδανική αποτρίχωση είναι το Hollywood, η αποτρίχωση δηλαδή όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες, όμως οι άντρες δεν το βρίσκουν ιδιαίτερο θηλυκό. Όπως αναφέρει η διαδικτυακή σελίδα YourTango, πολλοί άντρες βρίσκουν σέξι τις τρίχες- τις λίγες τρίχες, δηλαδή. Το Hollywood wax τους δείχνει ότι η κοπέλα δεν έχει καλή σχέση με το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της ενώ αντίθετα δείχνει ότι έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης! Ιδιαίτερα, σε μια μακροχρόνια σχέση το Hollywood μπικίνι είναι το ίδιο κουραστικό για τη γυναίκα που πρέπει να κάνει αποτρίχωση συχνά αλλά και για τον άντρα.

Ενώ, λοιπόν, οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι η ιδανική ερωτική παρτενέρ για ένα άντρα μοιάζει με τις πρωταγωνίστριες των αισθησιακών ταινιών, στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν εκείνοι είναι ένα κορίτσι που έχει όλα όσα την κάνουν θηλυκή– ναι, ακόμα και τρίχες- αρκεί να είναι περιποιημένες.

joytv.gr

loading...