Ζέστη, υγρασία, ιδρώτας. Όπως καταλαβαίνεις, το καλοκαίρι δεν είναι σύμμαχος στα ίσια μαλλιά και το φριζάρισμα παραμονεύει κάθε στιγμή, ενώ υπόσχεται να σου κάνει τη ζωή-πατίνι. Οι αφέλειες δεν στρώνουν, τα μαλλιά σου είναι πιο ατίθασα από ποτέ και το μόνο που σκέφτεσαι, είναιτο αγορίστικο pixie haircut που έβλεπες τις προάλλες στο περιοδικό που αγόρασες.

Μην απελπίζεσαι όμως, γιατί δεν είναι απαραίτητο να κόψεις τα μαλλιά σου. Μπορείς απλώς να πάρεις ιδέες από 6 τέλεια χτενίσματα που θα σου δώσουν τη λύση που χρειάζεσαι τις μέρες που το φριζάρισμα σε ταλαιπωρεί.

 

Η μοντέρνα πλεξούδα

Είναι ιδανική για τα looks του γραφείου, αλλά και για τις formal εμφανίσεις σου. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω ή στο πλάι, μάζεψέ τα αφήνοντας την πίσω τούφα και άρχισε να φτιάχνεις μία κλασική ή μία γαλλική πλεξούδα. Μόλις είναι έτοιμη, άρχισε να τυλίγεις την τούφα που έχεις αφήσει γύρω από το σημείο που ξεκίνησες την πλεξούδα σου.

 

Επιμελώς ατημέλητο top knot

Ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και πιάσ’ τα ψηλά. Στη συνέχεια, άρχισε να τυλίγεις την αλογοουρά σου γύρω από τη βάση της για να δημιουργήσεις το χτένισμα του καλοκαιριού.

 

Αλογοουρά στο πλάι

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου, εφάρμοσε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και πιάσ’ τα στο πλάι σε μία χαλαρή αλογοουρά. Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις μερικές πιο κοντές μπούκλες ελεύθερες ή να τις πιάσεις με τσιμπιδάκι.

 

Κορδέλα ή μπαντάνα

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι οι σύμμαχοί σου τις μέρες που οι μπούκλες σου φριζάρουν. Φόρεσε μία κορδέλα, μία μπαντάνα ή χρησιμοποίησε ένα turban για να δημιουργήσεις τα πιο stylish bohemian looks.

 

Περιποιημένος χαμηλός κότσος

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω, αφού πρώτα έχεις κάνει χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια πιάσ’ τα καλά προς τα πίσω σε μία αλογοουρά. Για να δημιουργήσεις τον χαμηλό κότσο σου, τύλιξε την αλογοουρά σου και στήριξέ τη με μερικά τσιμπιδάκια. Μην ξεχάσεις να ψεκάσεις με λίγη λακ τις ατίθασες τούφες, για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χτένισμά σου.

 

Μαλλιά προς τα πίσω με στέκα

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω, εφάρμοσε ένα προϊόν για λάμψη και δυνατό κράτημα και ολοκλήρωσε το beauty look σου με μία στέκα, που θα βάλει την τελική πινελιά.

joytv.gr

loading...