Είσαι εργαζόμενη γυναίκα; Αυτά είναι τα αντικείμενα που πρέπει να έχεις στο γραφείο σου!

Είσαι εργαζόμενη γυναίκα; Αυτά είναι τα αντικείμενα που πρέπει να έχεις στο γραφείο σου!

Δες όλα όσα χρειάζεσαι για να "επιβιώσεις" από τις 9 έως τις 5.


Σέρουμ


Το air-condition, η ζέστη και ο σχεδόν μηδενικός εξαερισμός δεν αποτελούν το τέλειο περιβάλλον για την επιδερμίδα σου. Όλα αυτά το αφήνουν θαμπό, αφυδατωμένο και χωρίς λάμψη. Με ένα καλό σέρουμ μπορείς να δώσεις στην επιδερμίδα σου αυτο που χρειάζεται. Βάλ'το κάτω από την ενυδατική σου κρέμα το πρωί και το βράδυ και έχε ένα μπουκαλάκι και στο συρτάρι του γραφείου σου για να το βάζεις πάνω από το μακιγιάζ σου απαλά όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι. Θα σου δώσει αυτή την πρωινή λάμψη η οποία τείνει να ξεθωριάζει στην διάρκεια της ημέρας.


Κραγιόν


Υπάρχουν κραγιόν που διαρκούν πολλές ώρες αλλά το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή ξεθωριάζουν και φεύγουν. Έχε το κραγιόν μαζί σου στο γραφείο και θα δεις πως βάζοντας λίγο πριν φύγεις από τη δουλειά θα μεταμορφώσεις αμέσως το πρόσωπό σου.


Άρωμα


Το άρωμα βοηθάει πολύ στο να ανεβαίνει η διάθεσή σου. Ένα ψέκασμα και θα σε ανανεώσει κατευθείαν ύστερα από μία κουραστική μέρα στο γραφείο. Βρες ένα άρωμα που σου ταιριάζει αλλά είναι ελαφρύ για να μην ενοχλείς και τους συναδέλφους σου με την έντονη μυρωδιά του.


Τσάι


Έχει πάει η ώρα τρεις και θέλεις κάτι να πιείς για να ξενυστάξεις. Η λύση δεν είναι ο καφές καθώς δε θα σε αφήνει να κοιμηθείς τη νύχτα. Πιες ένα φλιτζάνι τσάι με φρουτώδη γεύση το οποίο θα σου δώσει και τη γλύκα που χρειάζεσαι χωρίς να βάλεις ζάχαρη ενώ το τσάι μέντας είναι τέλειο για την πέψη σου.


Φορτιστής τηλεφώνου


Μπορεί να φαίνεται προφανές αλλά πόσες φορές σου έχει τελείωσει η μπαταρία πριν φτάσεις στο σπίτι; Αν η δουλειά σου περιλαμβάνει και τα social media ή είσαι πολύ εκτός γραφείου είναι πιθανό να ξεμένεις συχνά από μπαταρία. Έχε πάντα μαζί το φορτιστή σου για να μην ξεμένεις ποτέ.


faysbook.gr