Πώς θα φαίνεσαι νεότερη; 6 μικρά μυστικά που κάνουν θαύματα!

Πώς θα φαίνεσαι νεότερη; 6 μικρά μυστικά που κάνουν θαύματα!

Η ηλικία είναι πλέον ένα ζήτημα που δεν χρειάζεται να σας απασχολεί. Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά εσείς με τα κατάλληλα τρικ θα νιώθετε ξανά σαν κοριτσάκι! Πάμε να τα δούμε;


-Φωτεινές ανταύγειες


Αν τα πρώτα λευκά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, φρόντισε να τα καλύψεις με φωτεινές ανταύγειες. Απόφυγε τα σκούρα χρώματα καθώς «σκληραίνουν» τα χαρακτηριστικά και προτίμησε λαμπερά, φωτεινά χρώματα που ανανεώνουν. Μια έξυπνη τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου είναι η «balayage», με ανοιχτόχρωμες άκρες και σκούρες ρίζες που θα σου δώσει ένα εντελώς νεανικό look.








-Μην ξεχνάς την ενυδάτωση


Σίγουρα χρησιμοποιείς κάποια ενυδατική κρέμα αλλά καλό θα είναι να επιλέξεις κάποια και με αντιγηραντικές ιδιότητες. Η σωστή ενυδάτωση βοηθά το δέρμα να παραμένει νεανικό και λαμπερό ενώ δεν θα πρέπει φυσικά και να ξεχνάμε το αντηλιακό προσώπου χειμώνα-καλοκαίρι.








-Μαλλιά όλο υγεία


Τα λαμπερά, υγιή μαλλιά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και «πόντους». Ωστόσο, το λούσιμο από μόνο του δεν αρκεί. Φρόντισε να τα χτενίζεις απαλά με μια ξύλινη χτένα με αραιά δόντια, μην ξεχνάς το conditioner καθώς και τις μάσκες που θα πρέπει να κάνεις συχνά. Ιδιαίτερα βοηθούν κάποια λάδια ή seρum που θα βρεις στην αγορά. Δοκίμασε λάδι argan ή amla και θα δεις σύντομα τη διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σου.








-Κατάλληλο μακιγιάζ


Ανακάλυψε τα καλλυντικά εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα σου και δες πραγματική διαφορά με το κατάλληλο μακιγιάζ. Δώσε έμφαση στα μάτια και στα χείλη για να κρύψεις μερικά χρόνια, απόφυγε το έντονο μακιγιάζ και προτίμησε πιο ελαφρύ και νεανικό, καθημερινό μακιγιάζ που θα σου χαρίσει ένα φρέσκο look.


-Απλό, casual ντύσιμο


Βαμβακερά t-shirts, στενά τζηνς, πέδιλα ή σανδάλια, εσπαντρίγιες ή πολύχρωμα φλοράλ παπούτσια, θα χαρίσουν μια πινελιά νεότητας στο ντύσιμό σου. Συνδύασε τα αγαπημένα σου casual ρούχα με πολύχρωμα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και… αφαίρεσε χρόνια από την πραγματική σου ηλικία!


clickatlife.gr/