Δεν χρειάζεται να παθαίνεις πανικό όταν βρίσκεσαι μπροστά στα ράφια με τα αρώματα χωρίς να ξέρεις ποιο να διαλέξεις για να ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου. Οι νότες της σοκολάτας ή των εσπεριδοειδών καταφέρνουν να ερεθίσουν ακόμη και την πιο «δύσκολη» μύτη. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα και μην ξεχνάς:

«‘Ενα καλό άρωμα είναι βασικά το πιο δυνατό κοκτέιλ από αναμνήσεις και συναισθήματα»– Jeffrey Stepakoff

H φυσική σου μυρωδιά:

η κάθε γυναίκα έχει την δική της μυρωδιά και αν αρέσεις σε έναν άντρα να είσαι βέβαιη πως το άρωμα σου θα τον ξετρελάνει αφού έχει φτιαχτεί ακριβώς για αυτό τον σκοπό!

Ο Charles Wysocki, Ph.D., είναι βιολόγος και ψυχολόγος που μελέτησε τις επιδράσεις που έχει η μυρωδιά του σώματος στην ψυχολογία και την συμπεριφορά. Βρήκε λοιπόν πως και στους ανθρώπους ισχύει το γεγονός πως …λέμε πολλά για εμάς τους ίδιους μέσα από τις φερομόνες- που έχουν χαρακτηριστεί οι ορμόνες της ερωτικής έλξης- και πολύ συχνά σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αυτό το γεγονός μπορεί να χαρακτηρίσει τους ανθρώπους και να αλλάξει το ορμονικό σύστημα αλλά και να αλλάξει σε ένα βαθμό τα συναισθήματα και την διάθεση μας, σύμφωνα πάντα με τον Charles Wysocki.

Βανίλια:

Αυτή η γλυκιά και τόσο θηλυκή μυρωδιά της βανίλιας δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον αγαπημένο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγες σταγόνες βανίλιας πίσω από το αυτί και τους καρπούς σου και να τον πάρεις μια αγκαλιά! Θα δεις πως θα προσέξει το πόσο ωραία μυρίζεις! Στον αντρικό μυαλό η συγκεκριμένη μυρωδιά μεταφράζεται σαν γλυκό, σαν κέικ ή παγωτό πάντως σίγουρα σαν κάτι που θέλουν να δοκιμάσουν. Δεν αποκλείεται να του θυμίσει μέχρι και τα παιδικά του χρόνια, οπότε μια δοκιμή να είσαι σίγουρη πως θα τον πείσει.

Εσπεριδοειδή:

Τα εσπεριδοειδή χαρίζουν όχι μόνο τέλεια ποιότητα στα αρώματα αλλά και δίνουν και μια αναζωογονητική και εξαιρετική ποιότητα στα αρώματα ενώ σου δημιουργούν μια δροσερή αίσθηση όταν το φοράς. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως αν το άρωμα σου έχει νότες εσπεριδοειδών προκαλεί αυτό το ευχάριστο γαργάλισμα στην μύτη και φυσικά ο καλός σου είναι ο πρώτος που θα το προσέξει. Τα αρώματα με νότες εσπεριδοειδών αυτά είναι τόσο φρέσκα και «καθαρά» αρώματα που θα τον κάνουν να θέλει να σε πλησιάσει ακόμη περισσότερο!

Τι άρωμα να διαλέξεις:

Ένα άρωμα που περιέχει νότες από γκρέιπ-φρουτ και περγαμόντο, μανταρίνι, πικρό πορτοκάλι, σύκο θα ξεσηκώσει τη μύτη του καλού σου!

Σοκολάτα:

Πλούσιο, χορταστικό, ζεστό και… επικίνδυνο, το άρωμα της σοκολάτας αρέσει σε όλους τους άντρες και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ο δικός σου να είναι η εξαίρεση. Η μυρωδιά της σοκολάτας δεν αποκλείεται να ερεθίσει την μύτη του αγαπημένου σου και οι πιο «σκληρές» νότες που θα βρεις στα αρώματα όπως μαύρη σοκολάτα θα σε κάνουν να αποπνέεις γλυκό μυστήριο.

Οι νότες σοπκολάτας στα αρώματα αναδεικνύουν μια πλούσια και γευστική σοκολατένια μυρωδιά που αν συνοδεύεται από νότες βανίλιας, καραμέλας και μελιού, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εθιστικό!

 

womenonly.gr

loading...