Πολλές φορές τα μαλλιά μας ειδικά αν είναι μεσαίου μήκους δεν αποκλείεται να χάσουν τη γραμμή τους! Για τον λόγο αυτό αν θέλεις μια αλλαγή έτσι ώστε τα μαλλιά σου να έχουν περισσότερη κίνηση δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το πετύχεις!

Η Σίντι Κρόφορντ ξέρει καλά πως τα ανάλαφρα χτενίσματα της ταιριάζουν τέλεια! Το βασικό του στιλ της είναι πως τα μαλλιά έχουν κίνηση «προς τα έξω».

Η Τζέσικα Τσαστέιν ξέρει καλά πως τα αέρινα χτενίσματα της πηγαίνουν πολύ αφού χαρίζουν «κίνηση» στα μαλλιά σου! Οι ανάλαφρες μπούκλες που πέφτουν πολύ φυσικά στους ώμους σου είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις!

Όταν μιλάμε για μεσαίου μήκους μαλλιά τότε δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε τις ανάλαφρες μπούκλες αλά Κέιτι Χολμς με χτένισμα σε στιλ κύματα στο ένα πλάι που προσδίδει στο χτένισμα μας μια τσαχπινιά και ένα παιχνίδισμα που δεν μπορούμε παρά να λατρέψουμε.

Γενικά το να φέρεις είτε ένα τσουλούφι είτε ακόμη και όλα τα μαλλιά στο ένα πλάι και να προσθέσεις εκεί την κίνηση είναι από τους πιο εύκολους τρόπους να δώσεις άλλον αέρα στα μαλλιά σου.

Αφέλειες από αφέλειες διαφέρουν! Όταν μιλάμε για αφέλειες δεν μιλάμε για εκείνες που είναι αυστηρές και δείχνουν πολύ συντηρητικές αλλά για εκείνες που δίνουν αέρα και κίνηση στο χτένισμά μας και μπορούν να φτάνουν μέχρι το ύψος των ματιών ή να «έρχονται» στο ένα ή το άλλο πλάι.

loading...