Οι αφέλειες κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχονται στο προσκήνιο και φέτος φαίνεται πως κερδίζουν ακόμη και τις πιο δύσπιστες. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις από το πλήθος από τις αφέλειες σου που σου δίνουν τύπο και αλλάζουν τελείως το στιλ σου. Οι αφέλειες στην πιο αυστηρή εκδοχή τους ή στην πιο κυματιστή εκδοχή τους φαίνεται πως τη νέα σεζόν θα γίνουν οι αγαπημένες μας. Οι αθώες αφέλειες που είδαμε στον οίκο Giambattista Valli ή οι πιο αυστηρές του οίκου Boss αλλά και εκείνες που πέφτουν στα μάτια που είδαμε στα μοντέλα του οίκου Lanvin ή ακόμη και οι ανεμοδαρμένες αφέλειες του Louis Vuitton καταφέρνουν να πετύχουν τον σκοπό τους. Με ¨αέρα», με πιο αυστηρή γραμμή, να πέφτουνσ τα μάτια ή σε πιο κοντό μήκος, το μόνο βέβαιο είναι πως και φέτος εντυπωσιάζουμε με τις αφέλειες. Αρκεί να βρούμε ποιο στιλ θα ζητήσουμε.

Στα σόου της Marissa Webb είδαμε τις πιο εντυπωσιακές ίσως αφέλειες! Αυστηρές και μακριές μέχρι το ύψος των ματιών!

Oι ανεμοδαρμένες αφέλειες του Louis Vuitton δείχνουν πιο φυσικές απο ποτέ αφού δεν είναι «στημένες» αλλά είναι άκρως εντυπσιακές και στην ουσία είναι ολόκληρο το χτένισμα.

Στα σόου της Vera Wang είδαμε τις φύτρες να είναι το βασικό σημείο που προσέχουμε κοιτώντας τις έτσι κι αλλιώς διάσπαρτα τυχαίες αφέλειες σε διαφορετικά μήκη.

Στα σόου της Rebecca Minkoff είδαμε τις αφέλειες να είναι πιο αραιές και μακριές και να πέφτουν στα μάτια χαρίζοντας αυτόματα ανεμελιά στο στιλ σου.

Τα ίσια μαλλιά και οι μακριές αφέλειες που φτάνουν στα μάτια στα σόου του οίκου Marissa Webb είναι μια από τις κυρίαρχες επιλογές που έχουμε φέτος για να αλλάξουμε τελείως εμφάνισh.

loading...