Είναι ρομαντικές, bohemian, girly, μοντέρνες και μπορείς να τις φτιάξεις στο άψε-σβήσε χωρίς τη βοήθεια hair stylist. Ο λόγος για τις πλεξούδες που αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ειδικά όταν καλοκαιριάζει, μπορείς να τις δοκιμάσεις τις μέρες που έχει υψηλή θερμοκρασία ή αρκετή υγρασία, για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Μπορείς να φτιάξεις μία απλή, ατημέλητη ή μία πλεξούδα ψαροκόκκαλο, ενώ μην ξεχνάς πως και τα δύο πλεξουδάκια είναι μία πολύ μοντέρνα επιλογή, ιδανική για τις πιο girly εμφανίσεις σου.

Πάρε ιδέες από 6 πλεξούδες που ανακαλύψαμε και διάλεξε εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σου ή δοκίμασέ τις όλες.

Ξεκινάς από το πλάι της αριστερής ή της δεξιάς πλευράς με μία γαλλική πλεξούδα και καταλήγεις σε μία πλεξούδα ψαροκόκκαλο. Μία πρωτότυπη ιδέα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Ιδανική για πολύ μακριά μαλλιά. Πλεξούδα ψαροκόκκαλο που θα την αρχίσεις από το πιο ψηλό σημείο του κεφαλιού.

Επιμελώς ατημέλητα πλεξουδάκια για girly bohemian εμφανίσεις.

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά-μισά και στην κάθε πλευρά σχημάτισε μία πλεξούδα. Στη συνέχεια, θα τις ενώσεις στο κέντρο πίσω με έναν κόμπο.

Πλεξούδα στεφανάκι που καταλήγει σε ένα κομψό σινιόν. Ιδανική για τα πιο formal beauty looks σου.

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να κάνεις πλεξούδες στα κοντά μαλλιά; Φτιάξε μία στο πλάι που θα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Είναι σίγουρο πως θα δείχνεις υπέροχη.

joytv.gr

loading...