Αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γιατί κάνουν πιο sexy και θηλυκή την εμφάνισή της, αλλά και μόνο στη σκέψη οτι θα φορώντας για ώρες, θα υποφέρουμε… διστάζουμε και πολλές επιλέγουμε κάτι πιο άνετο! Αυτά, όμως, τα 7 σωτήρια tips, θα σας κάνουν να δείτε τα ψηλοτάκουνά σας με άλλο μάτι και να αναθεωρήσετε… 
1. Όταν αγοράζετε τακούνια, διαλέξετε κάποια με τα οποία αισθάνεστε άνετα και όχι αυτά που υπαγορεύουν οι σχεδιαστές. Ποιος θα τα φορέσει, αυτοί ή εσείς;
2. Πριν τα αγοράσετε, δοκιμάστε τα. Περπατήστε μέχρι τον πιο μακρινό, όχι τον πιο κοντινό, καθρέφτη. Ελέγξτε ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι εκεί πριν τα αγοράσετε ή, εάν τα αγοράσατε μέσω διαδικτύου, ανεβείτε και κατεβείτε τη σκάλα του σπιτιού σας, με προσοχή, φροντίζοντας να σιγουρευτείτε για την επιλογή σας.
3. Περπατήστε με χάρη. Οι ώμοι πίσω, το κεφάλι ψηλά και μετακινήστε το βάρος σας διαδοχικά από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα.

 

4. Μόλις γίνουν δικά σας, φορέστε τα και κάντε εξάσκηση. Περπατήστε τα στο χαλί, καθώς και στο πάτωμα της κουζίνας, φορέστε τα ένα βράδυ που θα έχετε καλεσμένους ή ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας DVD – αφήστε τα πόδια σας να συνηθίσουν τα παπούτσια και τα παπούτσια να συνηθίσουν εσάς.
5. Τα καλά παπούτσια είναι καλοί φίλοι – πρέπει να συμπαθούν, όχι να «βάζουν τρικλοποδιές» στα πόδια σας.
6. Βρείτε έναν καλό τσαγκάρη για μικροδιορθώσεις και δοκιμάστε τα φορώντας κάλτσες – κάποια παπούτσια χρειάζεται να ανοίξουν λίγο, αν έχετε ευαίσθητα πόδια φορέστε κάλτσες για λίγη ώρα, ώστε να χαλαρώσουν και να μαλακώσουν τυχόν προβληματικά σημεία.
7. Σκοπός των ψηλοτάκουνων είναι να σας κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε υπέροχη. Τα επιθέματα για φουσκάλες Compeed® φροντίζουν ώστε τίποτα να μην σας σταματά ενώ η νέα συλλεκτική συσκευασία από τον Jordi Labanda, αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ της τσάντας μιας fashionista.

queen.gr

loading...