Είναι γνωστό ότι έχουμε δει αρκετά περίεργα video με θέμα την ομορφιά ως τώρα, αλλά αυτό που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω ξεπερνάει κάθε φαντασία και είναι ότι πιο περίεργο έχουμε δει έως τώρα!

Η  beauty vlogger, Farah Dukhai δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας πήρε τα μυαλά. Ο λόγος; Γιατί η ίδια πήρε ένα κομμάτι κρεμμύδι και το έτριψε στα φρύδια της. Προφανώς, υπάρχει και εξήγηση για αυτό που έκανε και η ίδια μας την εξηγεί παρακάτω.

Όπως η ίδια δηλώνει και στο παρακάτω βίντεο, ο χυμός από το κρεμμύδι μεγαλώνει πιο γρήγορα τα φρύδια κάνοντας τις τρίχες των φρυδιών πιο δυνατές και πιο χοντρές!

GROW EYEBROWS FAST! ?? Onion juice has sulphur which speeds up the growth of hair and makes it thicker ??massage onion juice on brows for 5 mins ??let it dry completely ??wash off with cold water or a mild cleanser ?Do this everyday ?careful not to get this in ur eyes!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Farah D (@farahdhukai) στις


 

Δείτε ακόμη: Ποιες έκαναν το χειρότερο μακιγιάζ στο πάρτυ της χρονιάς!  Δείτε ακόμη: Έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια: Αυτά είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνεις!  Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Μια τρυφερή μανούλα! 

loading...