Θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να φορέσεις περούκα; Θέλεις να μην εμφανιστείς με άβαφη ρίζα στο Instagram; Οι εφαρμογές που έχουν τρελάνει όλα τα κορίτσια υπόσχονται θαύματα.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές σού επιτρέπουν να βάψεις τα μαλλιά σου με διάφορες αποχρώσεις (από ξανθό και κόκκινο μέχρι πράσινο και ροζ), χωρίς να φαίνεται καθόλου ψεύτικο το αποτέλεσμα.

hair88

Λειτουργούν ως εξής: Διαλέγεις το χρώμα που θέλεις και με το χέρι στη φωτογραφία του κινητού σου, τραβάς γραμμές στα μαλλιά σου. Έτσι μπορείς να κάνεις από ανταύγειες, μέχρι και colour blocking. Ακόμη και αν πάει κάτι στραβά, υπάρχει ειδική «γόμα» που σβήνει τις ατέλειες.

hair9

Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς αφού «χρωματίσεις» τα μαλλιά σου, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον ανταύγειες σε διάφορα χρώματα.

hair_4

Επίσης για εσάς, που αργήσατε να πάτε κομμωτήριο και φαίνεται λίγο παραπάνω η ρίζα, οι συγκεκριμένες εφαρμογές «καμουφλάρουν» το μυστικό σας.

hair9

Σε Android και iphone κινητά, οι εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα ονομάζονται «Youcam perfect» και «Hair Colour». Αν ψάξετε λίγο παραπάνω, βέβαια, θα βρείτε και άλλες.

hair8

loading...