Οι εντυπωσιακές τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα που πρέπει όπωσδήποτε να ακολουθήσεις!

Οι εντυπωσιακές τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα που πρέπει όπωσδήποτε να ακολουθήσεις!
Οι τάσεις χρώμα κούρεμα για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2016 2017 συνδυάζουν glam και rock διάθεση, δημιουργώντας τη βάση για ένα δυναμικό χειμώνα!

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας αλλαγών, καθώς αποτελεί την αρχή της νέας σεζόν. Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον γεγονός και με τις μπαταρίες γεμάτες περιμένουμε πολλά νέα πράγματα! Η κάθε γυναίκα θα αναζητήσει τις νέες προτάσεις για το νέο της look και φυσικά όταν μιλάμε για μαλλιά, το κομμωτήριο είναι το σωστό σημείο! Στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel οι τάσεις σε χρώμα κούρεμα μαλλιών για το Φθινόπωρο Χειμώνα κυριαρχούν και οι επαγγελματίες κομμωτές είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα το look που θα αναδείξει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και τη star που κρύβει μέσα της!

Hair Strobing: H επικρατέστερη νέα τάση χρώματος για το χειμώνα του 2016 2017
Στη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-2017 το χρώμα θα κυριαρχήσει είναι το ξανθό, με όμορφες ντορέ αποχρώσεις να κλέβουν την παράσταση, καθώς και το καστανό σε ψυχρές και ζεστές επιλογές.

Σε όλες τις περιπτώσεις η ένταση, η λάμψη και η διάρκεια του χρώματος κυριαρχούν! Παράλληλα, οι τεχνικές χρώματος Hair Strobing και Sombre θα δώσουν προσωποποιημένο αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας το look.
Με έμπνευση από το μακιγιάζ, η τεχνική Hair Strobing έρχεται και στα μαλλιά. Η τεχνική strobing στο χρώμα εστιάζει στις ζώνες των μαλλιών που από φυσικού τους αντανακλούν το φως, κυρίως στα μεσαία μήκη των μαλλιών, την περιοχή δηλαδή γύρω από το πρόσωπο. Αυτό γίνεται με τη χρήση πιο φωτεινών χρωμάτων. Η τεχνική Hair Strobingδίνει όγκο στα μαλλιά και λάμψη στο πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα πιο ωραία σημεία του. Συνδυάζεται άψογα με τις ξανθές αποχρώσεις της ΙΝΟΑ Blond Resist για αποτέλεσμα με διάρκεια.

strobing1

strobing2

Sombre: Η τεχνική Sombre επανέρχεται πολύ δυναμικά αυτή τη σεζόν. Με τις άκρες των μαλλιών να είναι 2-3 τόνους πιο ανοικτές, δημιουργείται μια πολύ φυσική αντίθεση και ένα ιδιαίτερα γήινο, φυσικό θα λέγαμε, αποτέλεσμα. Με τις νέες αποχρώσεις ΙΝΟΑ Brown Resist, η τεχνική θα προσφέρει ένα λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια.

sobre1

sobre2

Κούρεμα για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2016 2017
Τα γυναικεία κουρέματα για το φθινόπωρο χειμώνα 2016 – 2017 έχουν κίνηση, ουσιαστικό όγκο και αξεπέραστη λάμψη.

kourema1

Το “it” κούρεμα του χειμώνα ακούει στο όνομα “Glunge”

kourema2

Bowiesh Style καρέ μαλλιά: το κούρεμα του χειμώνα που θα συζητηθεί!

kourema3
Wavy Lob καρέ μαλλιά Για ένα σικ χειμώνα

kourema6

Glamorous Κούρεμα για ένα Λαμπερό Χειμώνα

kourema7

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H σούπερ δίαιτα! Χάστε 4 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να στερηθείτε απολύτως τίποτα!

Έχεις καστανά μάτια; Αυτό είναι το βάψιμο που πρέπει να δοκιμάσεις!

4 απίστευτα tips για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου για το φθινόπωρο

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Τραγωδία! Γνωστός ηθοποιός πέθανε αβοήθητος στα γυρίσματα της ταινίας του

Τα δάκρυα του Τάκη Ζαχαράτου μπροστά στην κάμερα! Τι συνέβη;

Ξεφτιλίζουν δημόσια την Ρούλα Κορομηλά κι εκείνη απαντά: «Δεν έκαναν παιδιά αλλά προσπάθησα…»