Τι είναι τα έλαια προσώπου; Μάθε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσεις να τα χρησιμοιποιείς!

Τι είναι τα έλαια προσώπου; Μάθε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσεις να τα χρησιμοιποιείς!
Η ένδειξη face oil δεν σημαίνει ότι τα έλαια λαδώνουν το πρόσωπο. Αντίθετα, το σωστό προϊόν κάνει θαύματα και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικά για όλα τα δέρματα.

1. Κάνουν καλό σε κάθε τύπο δέρματος. Υπάρχουν face oil για κάθε τύπο δέρματος και μάλιστα βοηθούν στο να αποκτήσετε μια υγιή επιδερμίδα. Είτε έχετε λιπαρό ( ναι, ακόμη και το λιπαρό δέρμα επωφελείται από ένα από ένα λάδι προσώπου ) , είτε ξηρό δέρμα , με την τακτική εφαρμογή στο δέρμα σας θα αποκτήσετε μια ήρεμη, καθαρή και υγιή επιδερμίδα.

2 . Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν τον.... καλύτερο φίλο των αισθητικών. Τα έλαια για το πρόσωπο χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές περιποιήσεις προσώπου για χρόνια. Δίνει στο δέρμα τον τόνο, την υφή, που θέλετε και ταυτόχρονα το πρόσωπο ακτινοβολεί από λάμψη.

3 . Τα οφέλη τους είναι ατελείωτα. Είναι ότι καλύτερο για ένα μασάζ προσώπου. Χαλαρώνει και τονώνει τους μυς, απομακρύνει το στρες και την ένταση στο πρόσωπο , αυξάνει τη ροή του αίματος και ξυπνά τις αισθήσεις . Επίσης τα συστατικά τους ενισχύουν βαθύτερα την επιδερμίδα.

4. Το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε είναι μερικές σταγόνες. Αν φοβάσαι να χρησιμοποιήσετε ένα face oil μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας απαλά προσθέτοντας μερικές σταγόνες στην κρέμα νύχτας και στην κρέμα ημέρας για να δώσετε στο δέρμα σας μια επιπλέον ενυδάτωση. Ακόμη και έτσι θα παρατηρήσετε τα οφέλη στο δέρμα σας.

5. Δεν τίθεται θέμα λιπαρότητας. Αντίθετα τα face oil δίνουν στο δέρμα μια θαυμάσια λάμψη. Μάλιστα το καλύτερο είναι να κάνετε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας κάθε βράδυ πριν τον ύπνο αλλά και το όταν ξυπνάτε για να έχετε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.



queen.gr