Συχνά πειραματίζεσαι με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών σου, αναζητώντας κάθε φορά το ιδανικό χτένισμα για το σχήμα του προσώπου σου. Οι σκιάσεις στα μαλλιά, δηλαδή οι ανάμεικτες ανταύγειες σε σκούρες και πιο ανοιχτές αποχρώσεις δεν είναι ο μοναδικός τρόπος, για να δείχνει το πρόσωπό σου καλοσχηματισμένο και λεπτό. Να θυμάσαι πως τα αυστηρά, γεωμετρικά haircuts μπορεί να είναι πιο νεανικά, αλλά κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο στρογγυλό απ’ ότι είναι. Οπότε χρειάζεται να δοκιμάσεις ένα κούρεμα με περισσότερες ασυμμετρίες και φιλαρίσματα. Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 haircuts, που σε κολακεύουν πιο πολύ;

1. Lob haircut

Ένα καρέ κούρεμα με μήκος μάλλιων που φτάνει λίγο κάτω από το σαγόνι είναι το ιδανικό haircut που μπορείς να δοκιμάσεις, αν θέλεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό. Κατά κάποιο τρόπο δημιουργούνται γωνίες κι έτσι δεν δείχνει τόσο στρογγυλό. Οι αυμμετρίες αναδεικνύουν ένα τέτοιο χτένισμα.

Ξανθιά, καστανή, κοκκινομάλλα: Τι χρώμα πρέπει να έχουν τα φρύδια σου;

2. Μακριά μαλλιά με έντονα φιλαρίσματα

Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά σου, άφησε το lob haircut για αργότερα και ζήτησε από τον κομμωτή σου περισσότερα φιλαρίσματα, που θα αναδείξουν το κούρεμα σου και θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο λεπτού προσώπου. Το μυστικό είναι να διατηρήσεις τον όγκο στα χαμηλότερα σημεία των μαλλιών σου, ώστε να υπάρχει μία ισορροπία με το πρόσωπό σου.

3. Φράντζα στο πλάι

Αν σου αρέσουν οι αφέλειες και μπορείς να τις περιποιηθείς, μπορείς να δοκιμάσεις να τις χτενίζεις σε μία καλοσχηματισμένη φράντζα στο πλάι που θα επιμηκύνει το πρόσωπό σου και θα μαλακώνει τη στρογγυλάδα του. Μία φράντζα στο πλάι συνδυάζεται με ένα lob haircut, αλλά και με πιο μακριά μαλλιά.

Δείτε ακόμη: Επιτέλους πείτε αντίο στα λιπαρά μαλλιά…Δες τα μυστικά μόνο στου youweekly.gr

loading...