Σου έχω νέα: αν θέλεις να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου και να το κάνεις να δείχνει πιο αδύνατο, δεν είναι μόνο το contouring η λύση! Δοκίμασε να αλλάξεις κούρεμα, και ανάδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Υπάρχουν κάποια χτενίσματα-κουρέματα που όσο και αν ταιριάζουν στο στρογγυλό σου προσωπάκι, σίγουρα δεν το κάνουν να δείχνει πιο αδύνατο. Υπάρχουν όμως και μερικά άλλα (super trendy!) που θα τονίσουν τις γωνίες σου, με τον πιο απλό τρόπο!

Ετοιμάσου για ανανέωση αυτό το καλοκαίρι και δοκίμασε 1 από τα 3 παρακάτω haircuts, για να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς δίαιτα ή contouring:

#1 LOB:3lob2lob1

Αυτό το μακρύ καρέ που φτάνει μέχρι κάτω από τα αυτιά, είναι το τέλειο κούρεμα για εσένα μιας και δημιουργεί μια «κορνίζα» του προσώπου σου όπου τονίζει τις γωνίες σου.

#2 Μακριά μαλλιά με μύτες:6long5longmekinisi4long

Οι μύτες είναι η πιο safe επιλογή αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, ενώ τα μακριά μαλλιά θα βοηθήσουν στο να φαίνεται πιο μακρύ το σχήμα του προσώπου σου.

#3 Αφέλειες στη μέση ή φράντζα στο πλάι:9fra8fratza afelei7fratza

Τόνισε τα μάτια σου και δημιούργησε την «ψευδαίσθηση» ότι έχεις πιο έντονες γωνίες, χωρίς καν να χρειαστεί να χάσεις μήκος από τα μακριά μαλλιά σου.

faysbook

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξεχάστε όσα ξέρατε για το μακιγιάζ των βλεφαρίδων! Η νέα τάση που ανατρέπει τα δεδομένα

Τέλειο! Το σπιτικό scrub που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ