Το ένα πράγμα που αναρωτιούνται ξανά και ξανά τα κορίτσια με σκούρα, καστανά μαλλιά είναι «Μήπως να κάνω ανταύγειες;»… έλα, παραδέξου το! Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ αλλά δεν το κάνεις γιατί φοβάσαι το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να φοβάσαι, υπάρχουν επιλογές και παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες αποχρώσεις για να φωτίσεις λίγο τα σκούρα μαλλιά σου, να κάνεις την αλλαγή και από την θεωρία να περάσεις στην πράξη! Ιδού…

1 caramel

Καραμελένιες ανταύγειες
Το χρώμα της καραμέλας ταιριάζει στις θερμές αποχρώσεις του καστανού και αν συνδυαστεί με στρατηγικό balayage είναι τέλειο και κολακεύει όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.

2 copper

Χάλκινες ανταύγειες
Μην φοβάσαι! Το χάλκινο είναι κολακευτικό και δεν χρειάζεται να δείχνει δεύτερο. Ιδιαίτερα αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι ιδανικό για να φωτίσεις τα μαλλιά και το δέρμα σου ταυτόχρονα.

3 cocoa

Ανταύγειες στο χρώμα του κακάο
Είναι οι πιο διακριτικές από όλες και δημιουργούν παιχνιδίσματα που σπάνε την μονοτονία. Είναι για τις λιγότερο τολμηρές και ιδανικό αν έχεις πολύ, πολύ σκούρα μαλλιά.

4 cherry

Ανταύγειες στο χρώμα του κερασιού
Είναι το πιο σκούρο κόκκινο και τέλειο για κορίτσια με πολύ σκούρα απόχρωση καστανού. Μην το φοβηθείς, το κόκκινο είναι κολακευτικό και το συγκεκριμένο τέλειο ακόμα και για πιο σκούρες επιδερμίδες.

5 honey

Μελένιες ανταύγειες
Είναι αρκετά ανοιχτές και χρειάζονται αποφασιστικότητα και τόλμη. Είναι κατάλληλες για πιο ανοιχτά καστανά χρώματα και θα φωτίσουν άμεσα το πρόσωπό σου.

6 gold

Χρυσαφένιες ανταύγειες
Είναι τέλειες για να ζεστάνουν τα ψυχρά χρώματα και να ζωντανέψουν το πρόσωπό σου αν είναι πολύ λευκή. Ζήτα από τον κομμωτή σου balayage ή painting.

Πηγή: faysbook

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επιλέξαμε τα πιο ωραία κομμάτια από το 10μερο εκπτώσεων στα Bershka

Το απίστευτο κόλπο με την σοκολάτα που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: To άσπρο παντελόνι που επέλεξε και απογοήτευσε τους fans της

loading...