Είμαστε στο τέλος του φθινοπώρου και κοντά στην έναρξη του χειμώνα, είμαστε επίσης κοντά στη νέα χρονιά. Τις τάσεις του φθινοπώρου στη μόδα και την ομορφιά ετοιμάζονται να διαδεχτούν οι τάσεις του χειμώνα, έστω κι αν πάνω – κάτω είναι ίδιες ή παρόμοιες, και ήδη, απ’ αυτές που αφορούν τα μαλλιά, έχει ξεχωρίσει το must χτένισμα του 2017.

Το haircut της νέας χρονιάς είναι το κοντό καρέ με αφέλειες! Μάλιστα, θεωρείται μια επιλογή πολύ “cool”, και σαφώς πιο τολμηρή από το μακρύ καρέ (lob) που κυριάρχησε στις τάσεις τα τελευταία χρόνια. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το κοντό καρέ (bob) με αφέλειες ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πρόσωπο, αρκεί κάθε μία που θέλει να το δοκιμάσιε να επιλέξει τις σωστές αφέλειες για το πρόσωπό της.

Ο χειμώνας, επίσης, θεωρείται ιδανική εποχή για ένα κοντό καρέ με αφέλειες, σε σχέση με τον καλοκαίρι.  Κι αυτό γιατί από τη μία, οι αφέλειες δεν θα κολλάνε το πρόσωπό σου τις πολύ ζεστές μέρες και από την άλλη, δεν χρειάζεται να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα- όπως συμβαίνει συνήθως το καλοκαίρι εξαιτίας της ζέστης- και να «χαλάς» το χτένισμά σου.

Το Instagram, λοιπόν, έχει ήδη «γεμίσει» από προτάσεις για το πώς να κάνεις το hot hair trend του 2017. Πάρε ιδέες: hair-1hair-2-1hair-2hair-5hair-6hair-7hair-8hair-9hair-10

joytv.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το girly χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη που λατρέψαμε!

4+1 κουρέματα lob που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα! Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Hair shadowing: Ο νέος τρόπος για να σκουρύνεις τα μαλλιά σου τον χειμώνα

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ