Οι έντονες ρυτίδες προβληματίζουν τις γυναίκες και αυτο γιατί το δέρμα δείχνει ποιο ώριμο και

OMORFIA(cosmetics)_logoκουρασμένο. Η μάχη για την λείανση τους αλλα και την πρόληψη καινούριων γραμμών χρειάζεται δραστικά συστατικά και λεπτόρευστες υφές που μπορούν να εισέλθουν στη ρίζα του προβλήματος. Ολα ξεκινάνε απο την κεράτινη στοιβάδα όπου βρίσκονται οι ινοβλάστες που παράγουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες στήριξης του, εκεί έρχεται και στοχεύει με την ακρίβεια του lazer η AA Cosmetics Mezzo Lazer. Η επαναστατική της σύνθεση με χαμηλό μοριακό βάρος εχει την ικανότητα να εισέλθει σε βάθος εμπλουτίζοντας την κεράτινη στοιβάδα με μοναδικά συστατικά που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος.

 Τα μάτια ειναι η πρώτη περιοχή που εμφανίζει γραμμές και ρυτίδες λόγο της έντονης εκφραστικότητας.

AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Eye Cream

Η AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Eye Cream με το παντεταρησμένο εξαπεπτίδιο NG+ χαλαρώνει τους μύες του προσώπου για την αποφυγή συστάσεων με αποτέλεσμα οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες να μην βαθύνουν και να αποτρέψουμε την δημιουργία νέων. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει γεμίζει τις γραμμές ενώ φωτοπιγμέντα αντανακλούν το φως για ξεκούραστο βλέμμα.

AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Day Cream

Η κρέμα ημέρας AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Day Cream ειναι η δράση του Botox κλεισμένη σε ενα βαζάκι. Εμπλουτισμένη με το παντεταρησμένο εξαπεπτίδιο NG+ χαλαρώνει τους μύες, προστατεύει απο τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση χάρη στη βιταμίνη Ε ενώ τέλος ενυδατώνει σε βάθος με το έλαιο καμέλιας.

AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Night Cream

Την ώρα που κοιμάστε η AA Cosmetics Mezzo Lazer Wrinkle Decreasing Night Cream διορθώνει το κάθε βλάβη των κυττάρων του δέρματος σας με στόχο την λεία όψη και την βελούδινη υφή. Με υψηλότερη συγκέντρωση του εξαπεπτιδίου NG+ το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, το σκουαλένιο συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και του συνδετικού ιστού και το υαλουρονικό οξύ συνθέτουν την υπέρτατη φόρμουλα αναγέννησης του δέρματος.

Τα καταστήματα O-morfia, με εμπορικό concept το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, καθώς η αγορά των καλλυντικών δείχνει την νέα κατεύθυνση: τη διανομή «masstige», κάτι που τα καταστήματα O-morfia πρεσβεύουν.

Οι πελάτισσες των O-morfia νιώθουν πριγκίπισσες σ’ ένα πολύ όμορφο χώρο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς σε χαμηλές τιμές. Τα προϊόντα των O-morfia, είναι αποκλειστικές αντιπροσωπίες γνωστών brands ευρωπαϊκής εμπορικής πορείας κάτι που διασφαλίζει και την ποιότητα και την καινοτομία (Kost, Astra, Mesauda).

Εξάλλου, όπως λέει και το motto της αλυσίδας, στα O-morfia, «η ομορφιά άλλαξε τόνο»!

Βρείτε τα στην Αθήνα, σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και online:

Αθήνα – Ν. Ιωνία

Αθήνα – Παγκράτι

Αθήνα – Ίλιον

Αθήνα – Ζωγράφου

Ιωάννινα

Δράμα

Σέρρες

Αγ. Νικόλαος

Ιεράπετρα

www.o-morfia.gr

loading...