Υπάρχουν φορές που θελεις λίγο χρώμα στα χείλη σου αλλά όχι υπερβολικό, ενώ άλλες φορές αναζητάς ακριβώς το αντίθετο. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τι θες αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν είσαι στο γραφείο, μακριά από τη συλλογή των lipsticks σου και πρέπει να αρκεστείς σε αυτό που έχεις στη τσάντα σου ή ξεχασμένο στο συρτάρι του γραφείου σου.

Θα σου πω τι να κάνεις για να μην χρειάζεται να κουβαλάς 5 νεσεσέρ και φυσικά να μην κάνεις συμβιβασμούς για το χρώμα των χειλιών σου. Η λύση είναι στο χέρι σου και συγκεκριμένα στο δάχτυλό σου. Δεν πρόκειται για κανένα κόλπο μαγικό αλλά για μία πρακτική λύση της τελευταίας στιγμής.

Το μυστικό είναι να μη βάλεις το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη. Αφού πλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου πάρε μία ποσότητα με τον δείκτη ή το μέσο από το lipstick και εφάρμοσέ την με ταμποναριστές κινήσεις στα χείλη σου. Επέμεινε στο κέντρο των χειλιών και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να έχει προσθέτεις προϊόν. Ουσιαστικά έτσι μπορείς να ρυθμίσεις αν το χρώμα στα χείλη σου και με ένα lipstick να έχεις και λίγο πιο ανοιχτές και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το απίστευτο τρικ με το λεμόνι για πιο πυκνά φρύδια! Δείτε πως γίνεται

Ξέχνα το ombre! Η νέα τάση στα μαλλιά λέγεται eclipting και πρέπει να την δοκιμάσεις!

Κορίτσια, σας ενδιαφέρει! Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ που ξετρελαίνει όλους τους άντρες!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ