Υπάρχουν πολλών ειδών χτενίσματα για κοντά ή μακριά μαλλιά. Φυσικά όλα αυτά δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ή μπορεί να μην έχεις σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσεις επάνω σου.

Πως θα σου φαινόταν, όμως, αν υπήρχαν κάποια χτενίσματα τα οποία θα είχαν την ικανότητα να σε δείχνουν πιο αδύνατη;

Τέρμα οι εξαντλητικές δίαιτες και οι ασκήσεις! Σου ακούγεται απίθανο; Κι όμως, είναι πραγματικότητα.

Όπως το μακιγιάζ έχει την ικανότητα να καλύψει τις ατέλειες, έτσι και κάποια χτενίσματα μπορούν να κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο που θα ήθελες να φαίνεται πιο αδύνατο, αυτά τα 10 υπέροχα χτενίσματα που ακολουθούν είναι η απάντηση.

Χτενίσματα που σε δείχνουν αδύνατη:
Μακριά μαλλιά

Αν δε μπορείς να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα μαλλιά σου – μακριά με αέρινο στυλ ή μια πιο κοντή εκδοχή – θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα μακριά μαλλιά.

Δείτε ακόμη: Κοτσίδα «ψαροκόκαλο» : Μία διαφορετική κοτσίδα ιδανική για μακριά μαλλιά!

Το μάκρος έχει τη ικανότητα να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει αν θέλεις το πρόσωπο σου να φαίνεται και πιο αδύνατο.

Ασύμμετρο Καρέ

Αν έχεις καρέ μαλλιά ή σκοπεύεις να τα κόψεις, τότε προτίμησε ένα καρέ που είναι κοντό στο πίσω μέρος αλλά πιο μακρύ μπροστά. Αυτό το χτένισμα θα δείχνει το πρόσωπο σου πιο λεπτό.

Επίσης, επέλεξε να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση. Ο τρόπος με τον οποίο τα μαλλιά σου θα πέφτουν κατά μήκος του κεφαλιού, θα βοηθήσει να φαίνεται το πρόσωπο ακόμη πιο μακρύ.

Λεπτή φράντζα

Η πολύ έντονη φράντζα μπορεί να κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο στρογγυλό. Στην πραγματικότητα, αν επιλέξεις να έχεις μια τέτοια φράντζα, τότε καλό θα ήταν να διατηρήσεις και κάποιες μακριές στρώσεις γύρω από το πρόσωπο σου.

Αν, όμως, διαλέξεις να λεπτύνεις τις αφέλειες σου, βεβαιώσου ότι η φράντζα είναι λίγο πιο κοντή στο κέντρο και μακραίνει στις άκρες. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια εμφάνιση που σε κάνει πιο αδύνατη.

Αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

 

Οι αφέλειες που είναι κομμένες γύρω από το πρόσωπο σου μπορούν να εξισορροπήσουν το βάρος των μαλλιών σε σχέση με το πρόσωπο και να δώσουν την αίσθηση του μάκρους.

Οι μακριές αφέλειες, ειδικά όταν είναι συνδυασμένες με μια χωρίστρα στη μέση, οι οποίες πέφτουν κατά μήκος του προσώπου και κάτω από το πηγούνι, θα “κατεβάσουν” το σαγόνι σου προς τα κάτω.

Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο μακρύ και λεπτό.

Μαλλιά στο πλάι

Τα μαλλιά στο πλάι μπορούν να μαλακώσουν το πρόσωπο και να απομακρύνουν την ένταση από το κέντρο κάνοντας το πρόσωπο σου να φαίνεται λιγότερο στρόγγυλο.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Πιασμένα μαλλιά με αφέλειες

Οποιοδήποτε χτένισμα κι αν επιλέξεις, άφησε μαλλιά γύρω από το πρόσωπο σου. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να φαίνεσαι πιο αδύνατη στο πρόσωπο.

Έτσι, αν έχεις κοτσίδα, τράβηξε τα μαλλιά από το πλάι και βάλε τα να πλαισιώνουν το πρόσωπο σου.

Ψηλός κότσος

Ένας ψηλός κότσος προσθέτει μάκρος στο πρόσωπο και επικεντρώνει την προσοχή προς τα επάνω. Με ένα τέτοιο χτένισμα θα τραβήξεις τα βλέμματα των υπολοίπων στα μαλλιά και όχι στο πρόσωπο σου.

Απαλοί κυματισμοί

Τα ίσια μαλλιά κάνουν το κεφάλι σου να φαίνεται μικρότερο, με αποτέλεσμα το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο φαρδύ.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις και τις πολύ έντονες μπούκλες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ανάλαφρους κυματισμούς που απομακρύνονται από το πρόσωπο αλλά συνεχίζουν να το πλαισιώνουν.

Ανταύγειες

Τα έντονα χρώματα κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο. Το κλειδί σε αυτό το look είναι να κρατήσεις τις ανταύγειες στο επάνω μέρος του κεφαλιού και να διατηρήσεις την πιο σκούρα απόχρωση από κάτω.

Υφή

Επίλεξε κάποιο χτένισμα που έχει πολύ κίνηση και διαφορετική υφή.

Τα έντονα στυλ και κουρέματα απλά θα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο γεμάτο.

Δείτε ακόμη: «Denim Hair»: Η νέα τάση για τα μαλλιά που θα λατρέψεις!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ