Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να είχαμε πιο μακριά νύχια και το μανικιούρ μας να μπορούσε να δείχνει σαν αυτό κάποιων μοντέλων που όσο μακριά είναι τα δάχτυλά τους άλλο τόσο είναι και τα νύχια τους. Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε γιατί η νέα τεχνική, που έχει κάνει ήδη θραύση, στόχο της έχει ακριβώς αυτό. Οι ευχές μας γίνονται πραγματικότητα χάρη στο nail contouring, και, ναι, το contouring από τα μάγουλα και τη μύτη μεταφέρεται στα νύχια μας.

5-1Αυτό που κάνει τα νύχια μας να δείχνουν πιο μακρυά και κομψά είναι πως αφήνουμε γυμνές από χρώμα τη δεξιά και την αριστερή πλευρά του νυχιού και απλώνουμε ένα σκούρο (συνήθως) χρώμα μόνο στο κέντρο του. Αν θέλουμε, βέβαια, μπορούμε να εφαρμόσουμε σε όλο το νύχι topcoat και όχι μόνο στη λωρίδα που έχει χρώμα, ή, εναλλακτικά, δεξιά και αριστερά του κέντρου να απλώσουμε μία pale απόχρωση.

8-1

10-10Αυτή ακριβώς είναι η μαγική λέξη που δημιουργεί όλο το effect: η λωρίδα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κάθετες γραμμές στα ρούχα που αδυνατίζουν και ψηλώνουν τη σιλουέτα μας, έτσι γίνεται και με τα νύχια. Και το καλύτερο απ” όλα, πιστεύω ότι είναι, πως αυτή την τεχνική μπορούμε να την εφαρμόσουμε όλες γιατί απλά είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με άλλες που μπορεί να θαυμάζουμε αλλά δυσκολευόμαστε τις κάνουμε μόνες μας.

www.jenny.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα στο Kara Sevda: Ο Κεμάλ εγκαταλείπει τη Νιχάν & το παιδί τους!

Το comeback που θα συζητηθεί! Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Υπερβολικά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη – Δείτε πόσα κιλά είναι πλέον….

Για πρώτη φορά! Η Κατερίνα Καραβάτου 5 χρόνια μετά ξεσπάει δημόσια για τον Alpha: «Με έδιωξαν γιατί…»

Ξεσπά ο Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί: «Ήταν τρελή και…»

 

loading...