Οδηγός ταξί, υπάλληλος σε εταιρία, μαμά, δασκάλα, νοσηλεύτρια, receptionist… Η Μαρία Μπεκατώρου θα μπορούσε άνετα και με την ίδια αυτοπεποίθηση να αναλάβει οποιονδήποτε ρόλο και το αποδεικνύει έμπρακτα στο παρακάτω βίντεο. Η Μαρία Μπεκατώρου μεταμορφώθηκε σε τρυφερή μαμά! Για ποιο λόγο; Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας της AvonBeauty for a Purpose.

Η Avon πιστεύει ότι όποιο ρόλο και αν έχει κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να νιώθει όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά και να το μεταδίδει στους γύρω της. Να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι, αφού έτσι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Η καμπάνια Beauty for a Purpose είναι λοιπόν ο νέος τρόπος με τον οποίο η εταιρία μιλά στις γυναίκες, με τη Μαρία να αναλαμβάνει το ρόλο της πρέσβειρας και να γίνονται έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες σε όλους τους ρόλους.

Γιατί για την Avon κάθε γυναίκα πρέπει να είναι δύο πράγματα: όποια και ό,τι θέλει!

Το Youweekly.gr ξεχώρισε το ρόλο της μαμάς. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αδυναμία στα παιδιά και ο ρόλος αυτός της πάει πολύ. Στο παρακάτω βίντεο θα την δείτε να προσπαθεί να ταΐσει τον γιο της μια κρέμα, αλλά εκείνος καταπιάνεται με την κρέμα προσώπου της Avon κι έτσι εκείνη του εξηγεί πόσο καλό της κάνει η συγκεκριμένη κρέμα.

Δείτε το βίντεο με την Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο μαμάς:

 

 

purpose

 

loading...