Θέλεις να αισθάνεσαι σιγουριά και αυτοπεποίθηση όλη ημέρα χωρίς να ανησυχείς για προβλήματα εφίδρωσης ή κακοσμίας ακόμη και όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο; Η νέα σειρά αποσμητικών Noxzema θα σε βοηθήσει σε αυτό αφού θα σε προστατέψει μέσα από μια δροσερή αίσθηση, για όσο χρειάζεσαι!

Το καλοκαίρι η ανάγκη για να θωρακίσεις το δέρμα σου από τον ιδρώτα και την κακοσμία είναι ακόμη πιο επιτακτική. Γι’αυτό το λόγο η ολοκαίνουργια σειρά αποσμητικών του Noxzema, η οποία περιλαμβάνει το Total Protect+ Fresh Touch για τη γυναίκα και το Total Protect+ Fresh Power για τον άντρα, αποτελεί την ιδανική πρόταση για σίγουρη προστασία με διάρκεια!

Η νέα σειρά
Τα δύο νέα αποσμητικά Total Protect+, με καινοτόμο σύνθεση, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις ακόμη και στο πιο απαιτητικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Double Deo, που περιέχεται στη φόρμουλά τους, εξασφαλίζουν αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ αφήνουν στο δέρμα σου μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Σε όλα αυτά σημείωσε ότι είναι δερματολογικά ελεγμένα, με 0% οινόπνευμα, ενώ ακόμη είναι φιλικά με την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργούν ίχνος ερεθισμού! Επιπλέον, διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια. Τέλος, εάν θέλεις ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία για την επιδερμίδα σου μπορείς να συνδυάσεις τα αποσμητικά Noxzema με τα αφρόλουτρα της σειράς Noxzema Bath Care.

loading...