Μπορεί να φανεί παράξενο σε μερικούς αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπο τους. Το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλω… θεαματικό.

Η Αντζελα Γκάρβιν, νομική σύμβουλος, ξυπνάει κάθε πρωί στις 6:30 καθώς έχει να ακολουθήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα περιποίησης προσώπου.

Πρώτα πλένει το πρόσωπο της και απλώνει στο δέρμα της μερικές σταγόνες τονωτικής κρέμας.

Στη συνέχεια, η Άντζελα δανείζεται τον αφρό ξυρίσματος του άντρα της και απλώνει τον αφρό στο πηγούνι της, στο πάνω χείλος της και σε μια μικρή περιοχή γύρω από το λαιμό της και ξυρίζεται προσεκτικά, με ένα ξυράφι μιας χρήσης.

Τέλος, αφού πλένει το πρόσωπο της με ζεστό νερό, απλώνει στο πρόσωπο της μια ενυδατική κρέμα.

Η Αντζελα δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα του ξυρίσματος: «Ξυρίζομαι τρεις φόρες την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τον ισχυρισμό ότι οι τρίχες φυτρώνουν πιο δυνατές, το πρόσωπο μου είναι πιο λείο από ποτέ». Οπως και οι άνδρες, οι γυναίκες έχουν τρίχες στο πρόσωπό τους αλλά πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες. Στις πιο τυχερές, η παρουσία αυτών των τριχών περνάει σχετικά απαρατήρητη αλλά, μετά την εμμηνόπαυση, τα τρία τέταρτα των γυναικών παρουσιάζει αυξημένη τριχοφυΐα εξαιτίας των ορμονικών ανισσοροπιών. Το ξύρισμα του προσώπου φαίνεται να είναι η πιο ανώδυνη λύση για την περιποίηση του προσώπου και λιγότερο οδυνηρή από το λέιζερ και την αποτρίχωση με κερί.

Οι δερματολόγοι δείχνουν να συμφωνούν με την νέα μέθοδο γιατί…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

loading...