Από τον Βασίλη Τσικέ, Creative Director Omorfia…

Truly Red Lips!

Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας. Ήταν το χρώμα που καθιέρωσε τη Μerilyn Monroe ως ερωτικό σύμβολο και σημάδεψε δύο ολόκληρες δεκαετίες, 60′s και 70′s. Φέτος λοιπόν, τα 60′s επιστρέφουν δυναμικά και μας βυθίζουν σε μια αληθινά κόκκινη και καλοσχηματισμένη εποχή. Από κερασοκόκkινες αποχρώσεις, φωτεινές, με τους μπλε υποτόνους του Κost Rosseto Velvet no.02 να δεσπόζουν, μέχρι βαθιά, οινώδη μπορντό, που θα το βρείτε στο HD full mat no.12 της Kost ήρθαν για να προτάξουν τον πιο βασιλικό εαυτό σας! Ολοκληρώσετε το look των χειλιών προσθέτοντας μια σταγόνα κρυστάλλινης λάμψης από ρουμπίνι με το lip gloss της NYC στο χρώμα 589 .

The Gothic Lips!

Εάν είστε από τις γυναίκες που κρατάνε πάντα κάτι μόνο για τον εαυτό τους, τότε επιτρέψτε στα χείλη σας να ψιθυρίσουν την πιο μυστηριώδη ιστορία. Και πείτε την σ’ αυτόν που εσείς θα επιλέξετε! Επιλέξτε σκούρες αποχρώσεις του καφέ όπως το Lip Varnish no. 17 ή του ώριμου βατόμουρου σαν το 127 Backstage Lipstick της Mesauda και χρησιμοποιήστε ακόμα και μαύρο Εyeliner Gel από τη Music Flower  για να ντύσετε με την απόλυτη έλλειψη χρώματος ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σας. Το μολύβι Mattita Waterproof Lip Pencil no. 16 της Kost θα «περιγράψει» την ιστορία σας με τον πιο λιτό και παράλληλα βαρυσήμαντο τρόπο.

No color added lips!

Απελευθερώστε τα χείλη σας από ότι θεωρούν περιττό, και φανερώστε τη σαγηνευτική γύμνια τους εφαρμόζοντας διαφάνειες χρώματος! Παίξτε με αποχρώσεις του μπεζ όπως το Mesauda Top Model Lipstick στο χρώμα 120 ή του ψυχρού σάπιου μήλου, που θα βρείτε στο Lip Stylo της Astra στην απόχρωση no. 10 , τοποθετημένες με το Astra Eyeshadow Blending Brush, και επιτρέψτε αποκλειστικά τον απόηχο του χρώματος να ακουστεί. Μια στρώση από την κρέμα νυκτός σας, πριν το κραγιόν θα σας παρέχει την απαραίτητη υγρασία για τις δύο πιο κρύες εποχές του χρόνου.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ