Πάνω από όλα παραδίδει μαθήματα ζωής. Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η beauty blogger Shalom Nchom, η οποία μπορεί στα εννιά της χρόνια να κάηκε με καυτό λάδι στο κατάστημα που διατηρούσαν οι γονείς της και σήμερα παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ στο δικό της κανάλι στο youtube με το όνομα Shalom Blac.

Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να μιλήσει για το σοβαρό έγκαυμά της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της να καούν το πρόσωπο, οι ώμοι και τα χέρια της και το άνω μέρος των αυτιών της να γίνει ένα με το πρόσωπό της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται πως έπεσε θύμα bullying, ενώ υπήρχαν και συμμαθητές της που φοβόντουσαν να την κοιτάξουν στα μάτια. «Μετά το έγκαυμα ήρθε στο σπίτι μου ένα κορίτσι που παίζαμε μέχρι τότε μαζί. Όταν με είδε έβαλε τα κλάματα και έντρομη έφυγε από το σπίτι!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα χάρη σε έναν θείο της που έμενε στις ΗΠΑ κατάφερε να ταξιδέψει στην Αμερική και να κάνει πλαστικές και έτσι τα σημάδια σήμερα στο πρόσωπό της δεν είναι τόσο έντονα όσο αυτά του παρελθόντος. Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο το αμακιγιάριστο πρόσωπό της και τα όσα λέει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάλεξε το σωστό μολύβι ματιών για εντυπωσιακό βλέμμα!

Πως να κάνεις κι εσύ εύκολα τα χτενίσματα της Ariana Grande!(Video)

Μetallic Nails: Tο απόλυτο nail trend της σεζόν!

loading...