Τα 60s χτενίσματα παίρνουν το προβάδισμα εφέτος και τα μαλλιά αποκτούν όγκο, σηκώνονται ψηλά και εσείς εντυπωσιάζετε στις βραδινές σας εμφανίσεις! Δείτε λοιπόν πώς κι εσείς για μια βραδιά μπορείτε να αποκτήσετε τον αέρα μιας άλλης, κομψής εποχής που μπαίνει ξανά στη ζωή μας!

Μισά μαλλιά πάνω, μισά κάτω 60s9-465x638-1hairs_821-465x619pump-465x703

Τα μαλλιά χτενίζονται με χοντρή βούρτσα και δουλεύονται ενώ είναι βρεγμένα σηκώνοντας τη ρίζα. Μόλις είναι έτοιμα, κρεπάρουμε τα σημεία που θέλουμε να δώσουμε όγκο και πιάνουμε τα μισά με τσιμπιδάκια ή κορδέλες.

  • Αν τα μαλλιά σας είναι όλα στο ίδιο μήκος πιάνετε μια μπροστινή τούφα ή και τα πλαϊνά μαζί και τα δένετε όλα μαζί πίσω.
  • Αν έχετε κοντή φράντζα, είτε την αφήνετε ανέμελη μπροστά είτε την χτενίζετε καλά και τη στερεώνετε με λακ στο πλάι, κρεπάροντας μόνο τα πίσω μαλλιά, στην κορυφή.

Μαλλιά πιασμένα κοτσίδαpeinadochignon1-465x467Αυτό είναι το πιο απλό αλλά τόσο 60s χτένισμα. Μια απλή αλογοουρά στην οποία έχουμε «δουλέψει» με χοντρή βούρτσα την άκρη, ώστε να γυρίζει σε μεγάλη μπούκλα. Ο φιόγκος, απαραίτητο 60ς αξεσουάρ στα μαλλιά σας!

Μαλλιά πιασμένα σε εντυπωσιακό σινιόν 60s-4-465x61660s4-465x697Αυτό είναι ένα από τα χτενίσματα σήμα κατατεθέν της εποχής. Πιασμένα ψηλά τα μαλλιά σε μπανάνα με πολύ όγκο ή σε ψηλό εντυπωσιακό κότσο, είναι ένα από τα χτενίσματα που ταιριάζουν πολύ σε απογευματινές ή βραδινές εμφανίσεις.

womannow.gr

Διαβάσε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο, δώστε βάση! Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να έχετε πιασμένα τα μαλλιά σας συνέχεια!

Δοκίμασε να ισιώσεις τα μαλλιά σου με…γάλα! Δες πώς και γιατί!

5 εύκολες και τέλειες πλεξούδες για τις casual εμφανίσεις σου τον φετινό χειμώνα!

loading...