Θέλεις σε κάθε σου έξοδο το βλέμμα σου να μαγνητίζει τους πάντες; Δες στο youweekly.gr τα πιο χρήσιμα tips μακιγιάζ με την μάσκαρα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να έχεις έντονες, μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Όσο σωστά και αν έχεις βάψει τα μάτια σου, ακόμη και αν η γραμμή του eyeliner σου είναι άψογη, αν δεν έχεις βάλει σωστά την μάσκαρα για να έχεις όγκο και μακριές βλεφαρίδες, τομακιγιάζ σου θα είναι ημιτελές.

Γι’ αυτό λοιπόν σου ετοίμασα τα πιο χρήσιμα tips για την μάσκαρα σου, τα οποία θα κάνουν το βλέμμα σου μοναδικό!

Χρήσιμα tips για την μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες
1. Λύγισε το βουρτσάκι της μάσκαρας σου, ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιείς και στα πιο δύσκολα σημεία, με μεγαλύτερη ευκολία.

Δείτε ακόμη: Ο σωστός οδηγός για να επιλέξεις την μάσκαρα που σου ταιριάζει!

2. Μία νέα μάσκαρα συνήθως γεμίζει το βουρτσάκι με αρκετό περιττό προϊόν κατά τις πρώτες χρήσεις της, με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να κολλάνε και να γεμίζουν κόμπους. Για να το αποφύγεις σκούπισε λίγο το βουρτσάκι με χαρτί κουζίνας.

3. Σήκωσε τις βλεφαρίδες σου βάζοντας το βουρτσάκι σου στην βάση τους και κινώντας το δεξιά και αριστερά. Για να τις κρατήσεις όμως έτσι και να μην πέσουν στην πορεία, βάλε στην βάση αρκετή μάσκαρα και στην υπόλοιπη τρίχα μία λεπτή στρώση.

4. Αν πάλι δεν είναι πολύ πυκνές και θέλεις να τις γεμίσεις θα πρέπει να βάλεις μάσκαρα και από τις δύο πλευρές, ξεκινώντας πρώτα από την επάνω.

5. Κράτησε το βουρτσάκι σου σε μια οριζόντια θέση αν θέλεις να τις κάνεις να δείχνουν πιο γεμάτες, ή κάθετα αν θέλεις να έχεις ένα πιο φυσικό τελείωμα.

6. Βύθισε την μάσκαρα σου σε ένα ποτήρι το οποίο περιέχει ζεστό νερό, ώστε να γίνει το προϊόν πιο λεπτό και υγρό για να απλώνεται καλύτερα.

7. Για να αποκτήσεις πιο έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα με πυκνές βλεφαρίδες, βάλε λίγη πούδρα για μωρά ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη στρώση από την μάσκαρα.

8. Για να πάρεις το περιττό υλικό από τα βλέφαρα σου, χρησιμοποίησε μια παλιά αλλά φυσικά καθαρή οδοντόβουρτσα ώστε χτενίζοντας τα να φύγει και η μάσκαρα.

9. Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ώστε να τις γυρίσεις και ταυτόχρονα βάλε μάσκαρα, για να διατηρήσεις το σχήμα για περισσότερη ώρα.

Εσύ πόσα από αυτά κάνεις και στην καθημερινότητα σου και ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο αποτελεσματικό;

Δείτε ακόμη: Cat-eye makeup: Τα καλύτερα eyeliners της σεζόν!

Πηγή: ediva

loading...