Κορίτσια μπορεί η άνοιξη να μην ήρθε ακόμα, αλλά εμείς βιαζόμαστε να μάθουμε τις τάσεις στα χρώματα για τα ξανθα μαλλια 2016 και να προετοιμαστούμε σιγά σιγά. Ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες φανταστικές αποχρώσεις στα ξανθα μαλλια 2016 για την άνοιξη καλοκαίρι που θα λατρέψετε. Οι αποχρώσεις στα ξανθα μαλλια 2016 άνοιξη καλοκαίρι όπως και πέρσι, προσπαθούν να είναι όσο πιο φυσικές γίνεται, αποφεύγοντας τις ενιαίες βαφές μαλλιών και τα μονότονα ξανθά χρώματα. Υπάρχουν βέβαια και αυτά αλλά στόχος είναι το φυσικό ξάνοιγμα.

Αν προτιμάτε το ενιαίο χρώμα στα μαλλιά ( μία βαφή και ξεμπερδέψαμε), φέτος το καλοκαίρι τα ξανθα μαλλια 2016 που θα συναντήσετε θα σας συναρπάσουν. Για σας που αγαπάτε τα πολύ ανοιχτά χρώματα, επιλέξτε super ξανθιστικές βαφές με αποχρώσεις όπως το πλατινέ, και ash blonde. Εσείς που αγαπάτε τις πιο ζεστές αποχρώσεις στα ξανθά μαλλιά επιλέξτε ένα Sandstone ξανθό ή αν σας αρέσουν οι προκλήσεις δοκιμάστε το golden rose.

Ξανθά μαλλιά αποχρώσεις 2016

1234

Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να προστατέψεις τα μαλλιά σου;

Ξανθά μαλλιά με Φυσικές αποχρώσεις 2016
Για να πετύχετε πιο φυσικά ξανθά χρώματα θα πρέπει να μελετήσετε τις παρακάτω τάσεις στις τεχνικές μαλλιών για την άνοιξη καλοκαίρι 2016 ( ιδίως αν σας αρέσουν τα ξανθα μαλλια με ανταυγειες ) και να αποφασίσετε ποια απ’όλες σας ταιριάζει.

ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ 2016 -Babylights
5

Sombre

6

Ecaille

7

Balayage

8

Bronde

9

Δείτε ακόμη: Έχεις μαγουλάκια; Εξυπνα χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη!

Δείτε ακόμη: Η Barbie με τέσσερα διαφορετικά χτενίσματα από την hair stylist της Kim Kardashian!

Δείτε ακόμη: Dolce&Gabbana: Τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών για τον Χειμώνα του 2016/17!

Δείτε ακόμη: Τα cornrows μαλλιά της Beyonce για το εξώφυλλο του περιοδικού Garage Magazine!

loading...