Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα με αυτά τα tips!

Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα με αυτά τα tips!

Tα παρακάτω tip θα σας βοηθήσουν να βαφτείς απλά αλλά να κάνεις το βλέμμα σου να φαίνεται πιο μεγάλο!


1.Βάλε μάσκαρα και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο! Έτσι οι βλεφαρίδες θα δώσουν όγκο και θα κάνουν το βλέμμα σου να φαίνεται πιο βαθύ και πιο επιβλητικό! Προτίμησε μία μάσκαρα για όγκο και βάλε μπόλικη εκεί που τελειώνουν οι βλεφαρίδες!


2.Βάλε άσπρο μολύβι! Το άσπρο μολύβι θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούραστα και πιο μεγάλα! Έτσι θα έχεις δύο σε ένα και όμορφο αποτέλεσμα!


3.Αν χρησιμοποιήσεις σκούρα σκιά, πρόσεχε πως θα την απλώσεις! Η σκούρα σκιά δεν πρέπει να κάνει μόνο τη καμπύλη του ματιού αλλά να συνεχίζει πάνω προς το φρύδι! Έτσι θα έχεις το λεγόμενο cat-eye!


4.Άπλωσε σωστά το eyeliner σου! Αν κάνει γραμμή καθοδική στο τέλος του πάνω βλεφάρου τότε λογικό είναι το μάτι σου να φαίνεται πιο μικρό και καθοδικό! Επίσης αν κάνεις μία ολόισια γραμμή, το eyeliner θα φανεί και το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό.Ουσιαστικά η γραμμή του eyeliner πρέπει να είναι νοητή συνέχεια του τέλους της γραμμής του κάτου βλεφάρου! Αν δεν κατάλαβες τι εννοούμε τότε πάρε ένα κουτάλι και κάνε τη γραμμή έχοντας οδηγό αυτό!