Σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι η μεγαλύτερη εχθρός της γυναίκας, και καμμία γυναίκα δεν είναι άτρωτη από αυτή, ακόμη και τα super models. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές θαυματουργές συμβουλές τις οποίες δίνει το Youweekly.gr και μαζί θα την καταπολεμήσουμε!


Aπό την 'Ελενα Φάκου

  1. Ξεκινάμε από τα θέματα της διατροφής: Πίνουμε αρκετό νερό και τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά, ενώ αποφεύγουμε τα αναψυκτικά και το junk food. Οπωσδήποτε η διατροφή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μεταβολισμό μας οπότε προσέχουμε τι καταναλώνουμε.

  2. Χρησιμοποιούμε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας όλο το χρόνο και όχι μόνο ένα μήνα πριν βγούμε στην παραλία.

  3. Ασκούμαστε. Πολύ καλό κάνει στον οργανισμό μας η αεροβική γυμναστική η οποία με τις καύσεις της βοηθά τον οργανισμό μας να μεταβολίσει καλύτερα.

  4. Κάνουμε λεμφικά μασάζ. Όχι στη χάση και στη φέξη. Συστηματική από ένα σετ λεμφικών μασάζ κάθε τέσσερις μήνες και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούμε τη λέμφο μας και αποβάλλουμε τις κατακρατήσεις.

  5. Αποφεύγουμε το αλάτι, τα αντισυλληπτικά χάπια και άλλους παράγοντες που συνδέονται με την κατακράτηση υγρών.

  6. Περπατάμε! Όσο περισσότερο μπορούμε και το διασκεδάζουμε. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθά το σώμα μας η καθημερινή μη στοχευμένη άσκηση.

  7. Και πάνω απ όλα αγαπάμε το σώμα μας. Αν δεν το αγαπήσουμε, δε θα μας αρέσει ποτέ. Καμμιά δεν είναι τέλεια, αλλά πάνω απ όλα καμμιά δεν είσαι εσύ!


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Πότε δίνουμε σε εναν άντρα δεύτερη ευκαιρία;

Το πρώτο φιλί για μια γυναίκα είναι, απλώς, το τέλος της αρχής και για έναν άντρα, η αρχή του τέλους…Eσύ θα φιλούσες έναν άγνωστο;

Το μπλουζάκι που φόρεσε η Bella Hadid ΜΗΝ το φορέσετε