Χείλη για φίλημα: Εύκολα tips για να αποκτήσεις υγιή και ζουμερά χείλη!

Χείλη για φίλημα: Εύκολα tips για να αποκτήσεις υγιή και ζουμερά χείλη!
Τα sexy και ζουμερά χείλη συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα! Ακολούθησε, λοιπόν, τις παρακάτω συμβουλές του περιοδικού Glitter για να είναι πάντα υγιή και χωρίς σκασίματα, ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

DIY φροντίδα
Αφού βρέξεις ελαφρά μια βαμβακερή πετσέτα, απομάκρυνε με απαλές κινήσεις τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή των χειλιών σου. Στη συνέχεια, άπλωσε μια μικρή ποσότητα από ένα πλούσιο lip balm, που θα διατηρήσει το φυσικό χρώμα τους.
Τι να προσέξεις
Προτίμησε ενυδατικά κραγιόν ή lip glosses, τα οποία εκτός από το υπέροχο χρώμα που θα χαρίσουν στα χείλη σου θα τα περιποιηθούν χωρίς να τα αφυδατώσουν.
Απόφυγε...
...την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, που τα ξηραίνει, καθώς και το διαρκές γλείψιμο, γιατί προκαλεί ξεφλούδισμα και ερεθισμούς. Τέλος, φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα ενυδατικό lip balm για γρήγορες εφαρμογές μέσα στην ημέρα.

Τα προιόντα που θα χρειαστείς: Lip balm Ac-norm, Frezyderm, €8,87Love Balm Rose, Jurlique, 10Eye & Lip Contour, Nuxuriance Ultra, Nuxe, €42,34Family Lip Balm, Sante Naturkosmetik, €4,89 (bioleon.gr)

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Irina Shayk: Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς της Ρωσίδας καλλονής!

Θες λαμπερή επιδερμίδα; Με αυτά τα απίστευτα κολπάκια θα την αποκτήσεις!

Glitter make up: Η νέα τάση μακιγιάζ στο εξωτερικό που έχει προκαλέσει πανικό!