Πολλές είναι οι φορές που δεν προλαβαίνετε να ετοιμαστείτε, όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για πολλές άλλες υποχρεώσεις. Εκτός από το να προγραμματίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι περίπου θέλετε να φορέσετε, υπάρχουν μερικά ακόμα, πολύ απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να κερδίζετε χρόνο και να είστε έτοιμη πάντα εγκαίρως και χωρίς να κινδυνεύετε να πάθετε κρίση πανικού επειδή τίποτα δε φαίνεται ωραίο πάνω σας τη δεδομένη στιγμή. Ακολουθήστε λοιπόν τις πολύ απλές οδηγίες που έχουμε για εσάς, και πιστέψτε μας, θα δείτε πως έχουν αποτέλεσμα.

Οργανώστε τη ντουλάπα σας
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι το πρώτο βήμα για να βρίσκετε εύκολα τι να φορέσετε. Αν είναι όλα τακτοποιημένα και τοποθετημένα με ξεκάθαρο τρόπο (πχ με χρωματική αρμονία) θα κάνετε καλύτερους και πιο γρήγορους συνδυασμούς, να είστε σίγουρη.

Λινές κρεμάστρες Zara, σετ των τριών, €9.99, μπορείτε να τις βρείτε εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

Βρείτε ένα πανωφόρι
Ακόμα και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να σας χρειαστεί, μιας και πολλές φορές ο κλιματισμός στους εσωτερικούς χώρους είναι πιο δυνατός απ’ ότι μπορείτε να αντέξετε. Αποφασίστε λοιπόν από την προηγούμενη μέρα ποιο θα πάρετε μαζί σας, και αν είναι statement θα σας έχει λύσει το πρόβλημα μιας και θα μπορέσετε να το συνδυάσετε ακόμα και με τα πιο basic ρούχα σας.

Εσάρπα με κρόσσια BSB €34.90, μπορείτε να τη βρείτε  στα καταστήματα της εταιρείας.

Σκεφτείτε την άνεσή σας
Τι έχετε να κάνετε; Ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας για την επόμενη μέρα; Μη φορέσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα σας ταλαιπωρήσουν, ειδικά αν πρέπει να κάνετε δρομολόγια και να βγείτε από το γραφείο. Οργανώστε το πρόγραμμά σας από την προηγούμενη μέρα και ντυθείτε κατάλληλα γι’ αυτό.

Αθλητικά παπούτσια Nike Air MAx Thea, €170.00, μπορείτε να το βρείτε εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

Ετοιμάστε την τσάντα σας
Ανεξάρτητα με το ποια τσάντα θα κρατήσετε μπορείτε να τις έχετε όλες οργανωμένες έτσι ώστε να κερδίσετε χρόνο όταν ετοιμάζεστε. Τι εννοούμε; Φροντίστε να έχετε μέσα σε κάθε τσάντα σας τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε σε κάθε περίπτωση (πχ ένα ενυδατικό lip balm) και έτσι όταν αποφασίσετε ποια θα κρατήσετε, ανάλογα με το outfit σας, μπορείτε απλώς να βάλετε μέσα σ’ αυτή το πορτοφόλι και τα κλειδιά σας.

Δερμάτινη τσάντα Folli Follie με studs, €240.00, μπορείτε να τη βρείτε εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

 

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ