Τα χοντρά φρύδια είναι τάση! Είναι όμως, τα χοντρά φρύδια αυτό που “πρέπει” για όλα τα σχήματα προσώπου ή μήπως αν ακολουθήσεις την τάση στα τυφλά το αποτέλεσμα θα σε αδικήσει; Όπως και στο styling έτσι και στα ρούχα, πρέπει να προσαρμόζουμε καθετί στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Πώς όμως; Συγκεντρώσαμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα σωστά φρύδια ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.
Πριν πιάσεις, λοιπόν, το τσιμπιδάκι ρίξε μια προσεχτική ματιά παρακάτω! Ναι, αυτό είναι το σωστό σχήμα που θα σε κολακέψει!
Για τετράγωνα πρόσωπα
Δεδομένου ότι το τετράγωνο σχήμα προσώπου έχει αρκετές γωνίες ένα φρύδι με εξίσου έντονο τόξο θα έκανε το αποτέλεσμα πιο “σκληρό”. Το ιδανικό σχήμα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα φρύδι με “μαλακό” τόξο που ξεκινά από το κέντρο προς την εξωτερική γωνία του φρυδιού. Μια ματιά στο look της Jennifer Aniston θα σε πείσει!

Generated by IJG JPEG Library
Για στρογγυλά πρόσωπα
Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα τετράγωνα πρόσωπα, στα στρογγυλά θέλουμε μεσαίας έντασης ή πυκνά φρύδια τα οποία να έχουν καμπύλες ή έντονο τόξο με γωνία προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε τη στρογγυλή όψη του προσώπου μας και εστιάζουμε την προσοχή στα μάτια. Και, όχι, αντίθετα με αυτό που μπορεί να υποψιάζεσαι ένα λεπτό φρύδι δεν κάνει και το πρόσωπό μας να δείχνει αδύνατο. Απόφυγέ το, λοιπόν! Το ιδανικό σχήμα φρυδιού που θα μπορούσες να επιλέξεις σε αυτή την περίπτωση πρέπει να παραπέμπει σε αυτό της Ginnifer Goodwin.

Generated by IJG JPEG Library
Για μακρόστενα πρόσωπα ή πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς
Εδώ, τα πράγματα ανατρέπονται. Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς (ανοιχτό στους κροτάφους που λεπταίνει προς το τελείωμα) ή πολύ μακρόστενο πρόσωπο το σχήμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του είναι ένα φρύδι που βρίσκεται σε σχεδόν απόλυτη ευθεία, ησυχάζοντας της γραμμές του προσώπου σου. Διάσημο παράδειγμα προς μίμηση, η Natalie Portman.

Generated by IJG JPEG Library

Για οβάλ πρόσωπα
Θεωρείται από τους περισσότερους make up artist το πιο συμμετρικό και σωστό πρόσωπο. Για να το αναδείξεις, όμως, στο έπακρο χρειάζεσαι κι ένα αντιστοίχως σωστό και συμμετρικό φρύδι. Σε αυτή την περίπτωση τα έντονα φρύδια όπως αυτά της Camilla Belle θα σου δώσουν το τέλειο look!

<> on July 19, 2010 in Los Angeles, California.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Η σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Το απόλυτο trick! Πως να κάνεις τις βλεφαρίδες σου τεράστιες

6 MUST κοτσίδες για το καλοκαίρι! Δες πως να τις κάνεις μόνη σου…

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Νανά Καραγιάννη: Η τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη – Όταν έκλαψε στον αέρα για το πρόβλημα υγείας της!

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για πρώτη φορά απαντά: Γιατί έκανε φασαρία για τραπέζι στον Σάκη Ρουβά;

loading...