Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις με τι νερό πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου. H Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει στομ Υouweekly.gr τα μυστικά της.

Δείτε ακόμη: Tips ομορφιάς από την Φαίη Σκορδά

Σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου ούτε με κρύο ούτε με ζεστό νερό. Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό και αυτός είναι ο λόγος..

Το να φέρνεις την επιδερμίδα σου σε επαφή με νερό που είναι είτε πολύ ζεστό είτε πολύ κρύο μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό. Οι πόροι σου δεν είναι σχεδιασμένοι να αντέχουν σε πολύ extreme θερμοκρασίες. Έχεις παρατηρήσει ότι η επιδερμίδα δεν αντιδράει πολύ καλά όταν έχει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη; Το ίδιο συμβαίνει και με το νερό που της βάζεις.

Το πολύ ζεστό νερό μπορεί να στραγγίσει την επιδερμίδα σου από τα φυσικά της έλαια ενώ το πολύ κρύο νερό δεν προσφέρει τίποτα θετικό στην επιδερμίδα σου.

Δείτε ακόμη: Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: «Αυτές οι τροφές χτίζουν σώμα» – Μόνο στο youweekly.gr

Αν σου αρέσει η αίσθηση του δροσερού νερού στην επιδερμίδα σου μπορείς να κάνεις το τελικό του ξέπλυμα με δροσερό νερό αλλά όχι με πάρα πολύ κρύο.

Το ίδιο ισχύει και με το νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου. Ένα καυτό μπάνιο μπορεί να στεγνώσει τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σου αφήνοντάς την στεγνή και ξηρή ασχέτως με το αν βάλεις μετά κάποια ενυδατική κρέμα σώματος ή όχι.

Έξτρα tip: Μετά το μπάνιο σου φρόντισε να αφήνεις το δέρμα σου λίγο υγρό πριν απλώσεις κάποια ενυδατική κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο η κρέμα θα δεσμεύσει το νερό που θα βρει στην επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να την ενυδατώσει πολύ καλύτερα.

Δείτε ακόμη: Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο μοντέλου – Φόρεσε μία εντυπωσιακή τουαλέτα και περπάτησε στην πασαρέλα!

 

loading...