«Μαγειρεύοντας» τις τέλειες γυαλάδες!

Ναι, καλά διάβασες: η τεχνική ονομάζεται «baking» και υπάρχει λόγος που χρησιμοποιείται ένας μαγειρικός όρος σε μια τεχνική μακιγιάζ…

Οι γυαλάδες είναι το No1 make up trend αυτή τη σεζόν, όμως εσύ 1ον δεν έχεις highlighter και 2ον θέλεις ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Ακολούθησε το μυστικό της Κιμ Καρντάσιαν και υιοθέτησε το latest trend στο μακιγιάζ.

Η τεχνική «baking», σου προσφέρει: λάμψεις, ελαφρύ contouring και σταθερό αποτέλεσμα με 1 μόνο προϊόν. Θα χρειαστείς λοιπόν 1 πούδρα σε σκόνη 2-3 τόνους πιο ανοιχτή απόχρωση από την επιδερμίδα σου.

Τι πρέπει να κάνεις;

-Εφάρμοσε με ένα σφουγγαράκι αρκετή ποσότητα πούδρας στα σημεία που θα έβαζες highlighting (στα ζυγωματικά, το μέτωπο, τη μύτη και στο σημείο που κάνεις contouring, κάτω από τα μήλα στο ύψος των αυτιών).

-Άφησε την πούδρα να «ψηθεί» (εξού και ο όρος Baking) για 10’.

-Αφού περάσουν τα 10 λεπτά, με ένα χοντρό πινέλο πέρασε ελαφρά την πούδρα για να φύγει η περιττή ποσότητα και να μείνει μια ελαφριά λάμψη στα σημεία που έχεις τονίσει.

Δες step by step πως θα κάνεις «baking»:

faysbook.gr

loading...