Η συνεργασία-έκπληξη που μάθαμε μέσα από τα social media.
Ο Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά αρκετών διάσημων, αλλά όπως φαίνεται έχει βάλει στόχο να κατακτήσει όλο το Hollywood.

Το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, ωστόσο, ο makeup artist και hair stylist επιμελήθηκε την εμφάνιση μια παλιάς του γνώριμης από την Ελλάδα και καλής του φίλης, η οποία βρέθηκε στο Los Angeles προκειμένου να δώσει μια συναυλία για τους Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο.

Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα η οποία εμφανίστηκε στο «Club ΝΟΚΙΑ» τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της, προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θαμώνες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λύρας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την προετοιμασία της τραγουδίστριας, λίγο πριν βγει στην σκηνή, στην οποία η ίδια πόζαρε χαμογελαστή, με τονΔημήτρη Γιαννέτο να βρίσκεται… επί το έργο, τελειοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του look της.

faysbook.gr

loading...