Η ιέρεια της ομορφιάς του Υοutube Michelle Phan μας δείχνει πώς ένα ασπράδι αυγού και ένα χαρτομάντιλο θα μας αλλάξουν την επιδερμίδα!
Η πιο τέλεια μάσκα σύσφιξης είναι με ασπράδι αυγού! Εκτός από αυτό, όμως, έχει καταπληκτική δράση και στη μείωση της λιπαρότητας και στον καθαρισμό των πόρων. Επίσης, περιέχει λυσοζύμη, ένα ένζυμο που εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή. Στο παρακάτω βίντεο, η γνωστή Youtuber Michelle Phan μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια μάσκα για τριπλή χρήση! Σύσφιξη της επιδερμίδας, απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων με βαθύ καθαρισμό των πόρων και έλεγχο της λιπαρότητας για λαμπερό δέρμα!

Βάλε το ασπράδι ενός αυγού σε ένα μπολ και χτύπησέ το ελαφρά. Άπλωσε τη μαρέγκα στο πρόσωπο και το λαιμό σου με ένα πινέλο μακιγιάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και του στόματος. Πάρε ένα λεπτό χαρτομάντιλο (κόψε τρύπες για το στόμα, τα μάτια και τη μύτη) και τοποθέτησέ το στο πρόσωπό σου πάνω το στρώμα ασπραδιού και πίεσε το απαλά να κολλήσει. Ύστερα άπλωσε ακόμη ένα στρώμα ασπραδιού πάνω από το χαρτομάντιλο και άφησέ το να στεγνώσει. Ύστερα από 30’ που θα έχει στεγνώσει τελείως, αφαίρεσε απαλά το χαρτομάντιλο με ανοδική κίνηση. Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό, σκούπισε με καθαρή πετσέτα και θα δεις το δέρμα σου να λάμπει όπως ποτέ άλλοτε! Μάλιστα, πάνω στο χαρτομάντιλο θα δεις ότι θα έχουν βγει τα μαύρα στίγματα από τους πόρους σου! Για λιπαρό δέρμα, κάνε τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα, για ξηρό δέρμα μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετο!

Δες το βίντεο

faysbook.gr

loading...