Χειμώνας, η επίσημη εποχή των πουλόβερ, των μάλλινων και γενικά η επόχή που όλες κάποια στιγμή κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη έχουμε αντικρίσει αυτή την εικόνα…

Δείτε ακόμη: Φυσική μάσκα που χαρίζει όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά σας

Και όχι δε μιλάμε για το φριζάρισμα, αλλά για τα μαλλιά μας που αρχίζουν να ηλεκτρίζονται και να πετάνε ξαφνικά προς πάσα κατεύθυνση, κάνοντας γιορτή πάνω στο κεφάλι μας.

Τι κάνουμε, λοιπόν; Πώς αντιμετωπίζουμε τα «ηλεκτρισμένα» μαλλιά μας αποτελεσματικά;

Λύση #1: Με λακ

Αντι για τα μαλλιά , μπορούμε να ψεκάσουμε λίγη λακ στη βούρτσα μας, πριν την χρησιμοποιήσουμε, προκειμένου να αποφύγουμε το στατικό ηλεκτρισμό. Στη συνέχεια μπορούμε να χτενιστούμε κανονικά.

Δείτε ακόμη: Θέλεις επιμελώς ατημέλητο λουκ στα μαλλιά σου όπως το μοντέλο Suki Waterhouse; Χρησιμοποίησε μια coca-cola!!

Λύση #2: Ενυδάτωση

Ενυδάτωση: Το Α και το Ω εκτός από την επιδερμίδα και στα μαλλιά μας! Φροντίζουμε να ενυδατώνουμε σωστά τα μαλλιά μας ιδιαίτερα τώρα,τους χειμερινούς μήνες, δίνοντας έμφαση στις άκρες. Λέμε «ναι» στις ενυδατικές μάσκες μαλλιών, τα serum και τις θεραπείες.

Λύση #3: Δύο σε ένα

Δείτε ακόμη: Συμβουλές περιποίησης για να αποκτήσεις μεταξένια και λαμπερά μαλλιά

Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τα μαλλιά τους ηλεκτρίζονται συνεχώς… Τότε μην αντιστέκεσαι στα προϊόντα κατά του φριζαρίσματος που μπορούν να προστατέψουν εκτός από το φριζαρισμα και από τον στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά!

queen.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ