Μια νέα τάση στο μακιγιάζ έχει κάνει τα social media να… παραμιλούν! Βλεφαρίδες και φρύδια που θυμίζουν ουράνιο τόξο έχουν έρθει πια στη μόδα.  Οι πολύχρωμες μάσκαρες ανήκουν πια στα δημοφιλέστερα προϊόντα μακιγιάζ, το οποίο απαιτεί να συνδυάζονται χρώματα όπως το μπλε και το μωβ με το κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροζ.

toxo2

Το look-«ουράνιο τόξο» μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τη διάρκεια που θέλει η καθεμία μας να δώσει στις χρωματιστές βλεφαρίδες.

toxo

Για μια μόνο έξοδο, για παράδειγμα, η καλύτερη λύση είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Για μια ημιμόνιμη λύση, τα extensions των βλεφαρίδων μπορούν να γίνουν σε ένα σαλόνι ομορφιάς σε πολλά χρώματα, δίνοντάς σας μια ματιά-ουράνιο τόξο που θα διαρκέσει περισσότερο.

toxo3

Μια καλή επιλογή είναι να αναζητήσετε διάφορες χρωματιστές μάσκαρες και να εφαρμόσετε την καθεμία σε ένα μόνο τμήμα των βλεφαρίδων σας για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα χρωματιστές μάσκαρες που χρειάζεστε, μπορείτε πάντα να τις αναπληρώσετε με σκιές ματιών.

toxo1

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

3 προτάσεις για υπέροχα μαλλιά στην παραλία- Δες ποια σου ταιριάζει

Ποιοι είναι οι φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις λαμπερό χαμόγελο

Κι όμως! Mπορείς να έχεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες χωρίς να βάλεις…καθόλου μάσκαρα!

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr

Η συγκινητική αποκάλυψη για το νέο τραγούδι του Παντελίδη -Ποια ήταν η επιθυμία του τραγουδιστή

Ο Μουζουράκης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Σολωμού: «Δεν μπορώ να την αναγκάσω να…»

Μίνα Αρναούτη: «Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ! Ο Παντελής μας είπε να…»

loading...